Bar Bra super ,że nie ma tych skurczów ...
Mnie też się tak jakby brzuch stawiał ale z jednej strony i trwa to kilka sekund, ale nie boli nic przy tym tylko musze np się zatrzymać bo czuję że skóra napięta jest.
Ja nie wstaję wnocy ,choć mi się chce -bo bym już z godzinę zasypiiala ponownie.
Cień ale się pochorowali u Was .. może Weź ty profilaktycznie jakiś probiotyk czy coś. ..
Młoda mama fajna choineczka ;D
Mojemu soczewka dziś się przebiła jakoś i nic nie widział ... he tyle razy mu mówiłam ,żeby kupił okulary i po domu w nich chodził a odkąd się znamy tzn prawie 6 lat to codziennie w soczewkach (oczy nie odpoczywaja ) a dziś miał nauczkę i widział tylko z bliska hihi -ale jesteśmy już w domku i założył inna. Jednak stwierdził -ze idzie po okulary po świętach hah
Co do telefonu -tata go odzyskał ,ale z pomocą POLICJI; ) ściągnął jakąś aplikacje "znajdź iPhone " czy coś i podało mu adres i mniej więcej jaka brama ale nie z dokładnością -policjantka namierzyla te kobietę po jej numerze telefonu ,który otrzymała z sieci korporacyjnej taksówek. Tata zadzwonił do tej złodziejki i powiedział ,że dużo za niego nie dostanie a dla niego jest on bezcenny i da jej tysiąc złotych za niego. Odrazu się zgodziła. Powiedział ze przyjedzie z zona (policjantka po cywilu ) w momencie przekazywania pieniędzy kobieta z policji wyciągnęła blachę i babka ZONK. Zaczęła płakać ,że są święta -ze chciała go oddać po świętach ,nie słyszała jak dzwonił i żeby mój tata jej nie psul dni tak ważnych -bo ona ma gości i co powie. Mój tato jej odrzekł -zeee wczoraj miał ślub syna j wystarczająca mu już popsuła wszystko , że dopiero co się dzieliła opłatkiem a na drugi dzień ukradła telefon. Babka płakała. Musiała pojechać z policją na komendę i prokuratura ma się nią zająć od poniedziałku

co najlepsze ma ok 50 lat ;D