No to macie Fanti i Isia z tymi mamuśkami -one robią to z troski zapewne ale nie dochodzi do nich ,że już jesteście dorosłe i sobie poradzić bardzo dobrze

moja na szczęście się nie wtrąca , jedynie to mnie ochrzani jak np na swojego jestem zła za coś .. to w 90 % widzi racje po jego stronie ,że ja go źle traktuje -nie umiem go wspierać i takie tam a tak to luuzik. Teściowa nadopiekuńcza -chce pomagać czasem za bardzo .. ale przyzwyczaiłam się ,choć na głowę sobie wchodzić nie pozwalam i mam swoje zdanie ona to wie ..;p
Pampuszek kciuki za wizytę -Ty trzymaj tez za mnie ,bo też dziś wizytuje
Młoda mama jak teściowa chce pomóc to dawaj ,ona się ucieszy ze się na coś przyda
Bar Bra będzie dobrze ..założą krążek i pójdziesz do domu

tylko czemu nie dziś ? Może po świętach mają za dużo pacjentów do ogarnięcia a skoro czekają z Tobą do jutra to tylko się ciesz ,to znaczy ze nie ma tragedii i Grześ się nie spieszy juz tak
A co do męża dla mnie oczywiste ,że przejmuje obowiązki kobity gdy ta czegoś nie może zrobić

ja też jestem zwolniona z zakupów i porządnych porządków ; ścieram w domu kurze ,robię pranie ,gotuje obiady ,i na biezaco drobne rzeczy układam ,resztę mąż mi nie pozwala
Cień może ta choroba wujka to zarazliwa jest tylko gdy się go dotyka .. moja mama gdzieś w górach złapała jakąś zarazliwa chorobę "róża "czy coś -nawet jej wcześniej nikt u nas nie kojarzył z nazwy .. i tez nie można było po prostu jej nogi dotykać i spać z nią w pościeli , w domu miała być ... ale np Pani doktor powiedziała żebym do mamy nie przychodziła jak jestem w ciąży .. bo nie wiadomo jednak co by było gdyby ...
AA i jeszcze ta alergia ... Fanti ja też chyba ja mam .. kiedyś mi wyszło w sumie i zapomniałam o tym .. zawsze rano mam katar jak wstaje i nos zapchany (a śpię na poduszce właśnie z pierza ) he musze koniecznie ja zmienić i zobaczyć czy będzie różnica ... jak nie alergia na to u Synka to jedynie bym powiedziała ze np proszek albo płyn do płukania uczula i tylko podczas spania się objawia bo leży synek na poduszce i wdycha nosem ... ale sklanialabym się właśnie ku alergii na pierza .. mi w dzieciństwie dodatkowo puchlo wszystko nos oczy itp ... teraz mam tylko katar jak wstaje po całej nocy