Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to głupio będę wyglądała tak się rozbierać z & Ale trudno. Będę rozrywką w ten zimny dzień dla Pani doktor.No fanti niestety nie zdaze przed twoja wizytą bo czekam na usg nie ma lekarki na razie a potem dopiero badanie u docenta więc zobaczymy![]()
Dziewczyny, ile wcześniej sie robi cesarkę? Jak to wyglada?
Bar Bra to rozwarcie masz wewnętrzne czy zewnętrzne ?Więc szyjka na 2 cm marną według docenta rozwarcie na opuszek i ostatni dzwonek na założenie krążka więc dziś będę miała kupiony i zobaczymy a Grzesiu waży 1300 g więc też super![]()
Volka- tylko sie nie stresuj tym bolem. Zadzwon jutro do swojej gin. Moze przyjmie Cie choc na moment by sprawdzic czy wszystko ok. Zapewne to nic takiego [emoji6] Trzymam kciuki by szybko przeszlo. [emoji5]️
A co do wyprawki, pochwal sie choc lista na "zakupowym". Ja kompletnie nie mam pojecia co powinnam kupic, a wszedzie pisza rozne rzeczy. Z checia sie zasugeruje
Cocosh- a jak u Ciebie z waga? ;p
Ja ostatnie 3 tyg juz troszke spokojniej przybieram. Ok 0,5 kg/tydz. I juz mam 21 kg na + od poczatku ciazy (teraz 31 tydz) ;p Na cale szczescie, plan jest bym "po" wazyla 7-8 kg mniej niz teraz wiec nie jest tak strasznie.
Dzien dobryja sie obudziłam o 6 rano, tzn Anka mnie obudziła bo chciała isc na dwór. Rozpalilam w piecu w piwnicy i w dwoch piecach kaflowych, na dole i u gory bo temperatura w nocy spadła mi o 2 stopnie w domu :/ a dzisiaj w nocy podobno ma byc jeszcze zimniej
Dostałam wiadomość na fb od mojego M: bardzo Kocham cała Wasza trójkę
Fajnie takpotem pytał sie jak dzieciaki to mowię mu, ze Zuzka spi a Bartka tez jeszcze dzisiaj nie czułam... Ale teraz juz daje znać o sobie.
Kurcze spojenie znowu mnie boli :/ chyba za dużo chodzenia było wczoraj
Mlodamama ja tez biorę czasami nospe, tzn jak wiem ze będę bardzo dużo chodziła i boje sie zeby ,i brzuch nie twardnial.... Ale na szczęście tj raz na 2 tyg i tyle...
Dziewczyny, ktoś juz kupował ubranka z next? Prawda? Chyba Ty Barbra, dobrze kojarze? Na stronie UK sa juz przeceny... Nie wiesz czy u nas tez bedą?
Albo moze ktoś ma jakieś rozeznanie?