Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wlasnie idzie do mnie paczka z progesteronem, ale nie wiem czy nie jest juz za pozno :/Natka Ty mozesz mieć spadek progesteronu, to plamienie i cycki. mnie cycole przestawaly boleć a teraz na tabletach znowu duze, twarde i pobolewają.
przez was chyba jutro zrobie żurek : )
Natka Ty mozesz mieć spadek progesteronu, to plamienie i cycki. mnie cycole przestawaly boleć a teraz na tabletach znowu duze, twarde i pobolewają.
przez was chyba jutro zrobie żurek : )
na pocieszenie powiem ci ze miedzy moja pierwszą dwójką dzieci jest różnica 11 miesięcy, kolejne po 18 miesiącach i teraz 4 dziecko urodze i będzie większa różnica bo prawie 4 lata. Bywa ciężko na początku najgorsze są pierwsze 3 miesiace zanim ustawiasz sobie odpowiedni rytm dnia. Nigdy nie zalowałam bo dzieciaki mają niesamowity kontakt ze sobą. Rodzeństwo to coś pięknegoWitajcieMam na imię Edyta. Jestem mamą 10.5 miesięcznego Bartusia i od wczoraj wiem, że znów spodziewam się dzieciątka... ( Szok ) Choć chcieliśmy z mężem się już starać powoli za jakies 4 miesiące- tak dla mnie to abstrakcja... Panicznie się boję jak to będzie ... To tylko półtora roku różnicy... Dziewczyny dodajcie mi trochę otuchy
![]()
Wlasnie idzie do mnie paczka z progesteronem, ale nie wiem czy nie jest juz za pozno :/
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
To bylo jednorazowe. Juz nie krwawie. Ja mam scan za 3 dni takze sie okaze co sie tam dzieje. Wczesniej niestety nie uda mi sie nigdzie dostac.]
Natka a ty dalej krwawisz krwawisz? Jak byś poszła do pl ginekologa to da ci napewno na podtrzymanie. Ja liczę że na kawę uda nam się spotkać