Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przepraszam, ze wczesniej od razu nie napisalam, ale mielismy gosci w domu, dopiero wyszli.
Lekarka powiedziala, ze ciaza jest za mala jak na swoj "wiek". jest tylko pecherzyk wielkosci 8mm i male cialko zolte, zarodka brak. kolejna wizyte mam 31.07. gdybym zaczela krwawic mam zglosic sie natychmiast do szpitala, gdyby pojawil sie mocniejszy bol brzucha i plamienia dzwonic pierw do lekarza, i przyjac od razu no spe i magnez. Dodatkowo mam torbiel na lewym jajniku wielkosci 2,5cm.
Ogolnie objawow dalej brak, wszystkie zniknely jak reka odjal, brak zaparc, brak bolow piersi, zostal tylko bol podbrzusza. Nie wiem, moze to moja psychika, ale nadzieja chyba mnie opuszcza...

co przy ich rozmiarze jest bardzo możliwe haha
już zapowiedziałam mężowi że po ciąży robi mi prezent i zmniejszamy je do niedużego C 

musiałabym opłacać min 4000 żeby mieć jakies 2500 co miesiąc porażka
No to rzeczywiście nie ma to jak polska nic nam nie ułatwią wręcz przeciwnie :/Milagros - kciuki kochana zaciśnięte, na pewno bedzie dobrze
Natka - również 3mam kciuki żeby tabsy szybko doszłyOczywiscie odpoczywasz?
Kate009 - pamiętam chociaz ja też dawno na BB nie zaglądałam bo szlag mnie trafiał że wszystkie laski z czerwca już po raz drugi zostały mamusiami a tylko ja taka sierota z wyrokiem że nigdy już nie będę miała dzieci zostałam
uff u mnie póki co ok piersi bolą jakby miały eksplodowaćco przy ich rozmiarze jest bardzo możliwe haha
bo mam jakies 90J
już zapowiedziałam mężowi że po ciąży robi mi prezent i zmniejszamy je do niedużego C
Lecę odwieźć mojego smroda do przedszkola i biorę się do pracy bo niestety ale po rozmowie z księgową stwierdziłam że nie ma co opłacac chorobowego dla marnych groszy z macierzyńskiegomusiałabym opłacać min 4000 żeby mieć jakies 2500 co miesiąc porażka
![]()
ironia witaj - ja też jestem z Krakowa i jesteśmy w tym samym wieku![]()
Milagros24 trzymam bardzo mocno kciuki, mamy termin prawie na ten sam dzień i w sumie chyba podobne problemy bo wczoraj też odpuściły mnie wszelkie dolegliwości mimo że w sumie miałam tylko ból piersi i lekkie bole na okres. Od wczoraj nie ma nic. Nawet wzdęć nie ma, mam płaski brzuch. Dziś idę do lekarza na 17 więc wiele się pewni wyjaśni
Natka - tak jak wszyscy trzymam kciuki mooocno))
nie wiem jak u Was dziewczyny ale w Krakowie leje się żar z nieba straszny upał