Asienka, jeżeli uważasz ze rozmowa z kimś moze Ci pomoc to skorzystaj z tego. Nie masz sie czego wstydzić, Twoich emocji i tego co czujesz...mimo przygotowania przyjścia na swiat Adasia bez rączki i tak widok po porodzie moze byc dla Ciebie szokiem- moze ale nie musi!!!!
Porozmawiaj z lekarzem czy w szpitalu gdzie będziesz rodziła bedzie psycholog i moze spróbuj sie z nim skontaktować....
Manka gdybym wiedziała, ze nie spisz to bym Cie zaatakowała na forum

mnie ostatnio dopada bezsenność znowu.... Ten nasz materac jest do D.... Jak leze na boku to czuje wszystkie sprężyny w nim i co chwile sie budzę bo biodra mnie bola :/ masakra jakaś!!!!
Myślałam, zeby kupic materac po połogu zeby przypadkiem go nie zabrudzic ale chyba nie wytrzymam....
Barbra trzymamy mocno kciuki zeby crp było w normie

a co z wieści szpitalnych? Jak te maluszki z zeszłego tygodnia?
Asienka i jeszcze jedno.... Tez strasznie chciałam miec Adasia, baaaaaaardzo ale M sie nie chce zgodzić

w ogole jakoś nie czuje imion w tej ciazy.... Przy Zuzce wiedziałam, ze bedzie Zuzka a potem wiedziałam ze chce Piotrusia, przy kolejnej nie myślałam nad imieniem a teraz wybraliśmy kompromis chociaż jakoś nie umiem sie przyzwyczaić

moze jeszcże popracuje nad Adasiem

tzn nad zmiana imienia hihi