Nailie wstępnie myślałam o bugaboo cameleon, ale oglądaliśmy też w sklepie inne i wpadł mi w oko Mutsy Evo Nomad. Chciałam kupić używany, ale ten Mutsy wszedł do sklepów w 2015 i praktycznie nie ma używanych.
Isia ja mam taki twardy jak dużo chodzę albo siedzę. W święta jak się gościliśmy sporo to wieczorem mega twardy był. teraz staram się więcej odpoczywać i jest lepiej.
Asieńka to naturalne że masz chwile słabości. Każdy chce dla swojego dziecka jak najlepiej i martwi się jak mu się powiedzie w życiu, tym bardziej jak już na starcie wiadomo że będzie miał odrobinę trudniej. Z drugiej strony macie sporo czasu żeby siebie i najbliższych przygotować na przyjście malucha na świat. Jesteście po konsultacjach z lekarzami i wiecie czego się spodziewać, jak można mu pomóc. Jak rodziłam Hanię to tuż przede mną dziewczyna urodziła synka, który miał tylko kciuki u obu rączek. Nie wiedzieli o tym wcześniej, nie wyszło na USG. To dopiero musi być szok. Słyszałam jak dzwoniła do rodziców i im mówiła o tym. Masakra...