Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie nie jeden korzystał..Fanti zadzwoń do weta i sie zapytaj. Dziwne, ze jakis pies korzystał z niej, aż ma ślady krwi... To raczej nienormalne. Kiedy miała ostatnia cieczke?
Cieczkę miała w październiku.. ona tak ma mniej więcej co 11 miesięcy. A jaką ma minę zadowoloną..
Ona była jakaś taka dziwna już przed nowym rokiem.. zwaliłam to na petardy, wystrzały itd.. a jej się co innego chciało.. 
Nie ma żadnych innych norm dla kobiet w ciąży!!! W żadnych standardowych badaniach.. Różnice są w hormonach głównie, w betaHCG....Fanti mam pytanie odnośnie morfologii krwi, jeżeli chodzi o ilość płytek krwi to dla ciężarnych są inne normy niż te co podaje laboratorium przy wynikach? Bo mam ich za mało i pisze mi przy tym wskazana kontrola. A to znaczy, że mam jeszcze raz oddać krew czy co ?
Oj dobrze robi dobrzehihi
W domu najlepiej tylko teraz ta biegunka cholerna![]()
Przyznaj się, że tak ci się znudziło leżenie w szpitalu a w domu mąż nie daje ci chodzić, że przynajmniej do kibelka latasz.. 
Krwii jej nie pobiorę bo sobie nie da, ale zaraz idę badać resztę..Fanti, a na wszelki wypadek czy możesz jej pobrać krew i zanieść do laboratorium jako progesteron? Dasz radę sama to zrobic? I czy ma srom opuchnięty? I jak ją podrapiesz w okolicy ogona to odchyla go na bok?![]()