Volka kochana ❤ może za bardzo przyjmujesz się tym co się w domu dzieje i dlatego znowu pojawił się skurcz :/ fajnie, że mąż sobie radzi a skoro tesciowa daje ciała na całej linii to będzie jeszcze bardziej Ciebie docenial
Fanti moja Zuzka na jutro chciała fasolke szparagowa... kupiłam mrożona, zielona i pocieta na kawałki... obawiam się jutro krzywej miny przy obiedzie jak ją zobaczyć

bo zazwyczaj jada długą i w dodatku żółtą... a na dzisiaj mam na obiad frytki z piekarnika
BarBra co do relanium to ja się spotkałam z tym, że lekarze przypisują to kobietom w ciąży ale sama bym też była ostrożna biorąc je.... skonsultuj się ze swoim lekarzem, będzie bezpieczniej!!!
Co do Szumisia to pewnie kupimy go od razu jak Bartek będzie miał kołki bo znając mnie to będzie mnie wkurzac włączona suszarka czy odkurzacz... a telefonu non stop używam więc odpada z niego muza
Fanti ja też nie wiem skąd się wzięło to, że chłopcy mają częściej kołki ale już od kilku osób to słyszałam natomiast nie wiem czy to jest w jakiś sposób udowodnione

Fanti i jak psina?