Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas akurat spokoj byl .W naszej miejscowosci jest ok 200 uchodzcow mieszkaja ok 800 m w linii prostej odemnie na takim gorszym osiedlu ( slamsy) . Na razie dzieki bogu cisza i spokoj oby tak dalej . Raczej leja sie miedzy soba bo ulokowali ich wszystkich w dwoch klatkach schodowych w jednym bloku na samym koncu.Ja mieszkam w malej miejscowosci tutaj ogolnoe jest bardzo duzo narodowosci.Moje osoedle jest ciche .Sami niemcy i chyba dwie albo trzy rodziny ruskich. Wzielismy mieszkanie troche drozsze miesiecznie ale za to mamy spokoj .Cos za cos .Pozatym w polowoe drogi miedzy nami a "slamsami " jest czynna duza jednostka wojskowa .W zimie jest spokoj gorzej bedzie latem .Juz w zeszlym roku wlasnie na tamtym osiedlu az czarno bylo a co dopiero teraz bedzie. Strach o dzieci .Mam nadzieje ze Angela sie opamieta i przestanie sciagac uchodzcow do Niemiec.Lewusek a ja tak z innej beczki. Jak nastroje ludzi u Was związane z tym całymi zamieszkami w sylwestra?
Jak tam wygląda naprawdę sytuacja? Nie boicie się z domów wychodzić?
I Ty się dałaś????Fanti ale to on mnie opierdzielil a nie ja jego!!!!!! Hihi ale już jest ok... znalazła się faktura![]()