reklama

Marcowe mamy 2016

Ja myślę torbę mieć gotową już w lutym tak najbezpieczniej mi sie wydaje jak dla mnie :)

Za chwilę kończę maraton z praniem tak jeszcze z 2-3 pralki :)

I podokupowac muszę ******* jeszcze ale to może w przyszłym tygodniu się ogarne teraz nie mam jakoś.sily

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
E tam ja nawet torby nie mam ani co do niej włożyć. Mam czas ;) w razie czego mąż wie co planuje kupić i gdzie więc ostatecznie z pomocą mojej mamy ogarnie temat.

Isia właśnie w radio podawali prognozę. W weekend w górach sypnie konkretnie śniegiem- tak pani mówiła. Ale jakoś nie dodała że w Zakopanem ani płatka ;)

Cześć

W końcu mrozy po -16 opuściły i można wyjść z domu hehe.

Asienka jak będziesz już miała KRS to dawaj go tu nam. A co do prania i prasowania to ja bym chętnie z pomocy mamy skorzystała, zwłaszcza z prasowania.

Isia ja też dla Jajka mam bardzo mało, w weekend jedziemy na większe zakupy to coś tam pewnie kupię.

Lewusek a do mnie to jeszcze nie dociera, że lada moment a Jajek będzie na świecie, mam wrażenie, że jeszcze mam kupę czasu.

Cocosh powodzenia na wizycie.

Sylvi ja też jeszcze torby nie pakuje. A strzępy krwi w nosie mam non stop.

Dziewczyny jaki materac kupujecie dzieciaczkom do łóżeczka???

Chrobek my mamy materac Hevea lateks-kokos(cos kolo 12cm). Z czystym sumieniem moge polecic! Synek spi na nim dwa lata a nadal wyglada jak nowy. Nie odksztalcil sie, nie ugniotl. Teraz bedze dla drugiego synka:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa Mama, no to trochę mnie uspokoiłaś z tymi skrzepami, może to rzeczywiście taki nasz urok ciążowy, chociaż nie kojarzę niczego takiego z poprzedniej ciąży. Ja się dziś mega słabo czuję, chyba ciśnienie niskie...

reklama
A ja nie uwazam zeby byla potrzeba kupowania nowego, skoro ten jest jak nowy. Gdyby sie gdzies ugniotl, mial slady uzytkowania, odksztalcenia..-na pewno zainwestowalabym w nowy. Ale obejrzalam dokładnie, wymacalam i nie widze sensu kupowania drugiego :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry