elisse
Fanka BB :)
Barbra jak wygląda sprawa z indywidualną położną? Ja też dziś dentysty była. Najpierw wyrwanie zęba mądrości, teraz druga plomba i jeszcze 1 mi została. I nawet za wyrwanie musiałam płacić, ponieważ już kontrakty wyczerpane :/
Lucy dobrze, że już teraz wszystko w porządku masz. Stres miałaś na porządku dziennym.
Fanti nie zazdroszczę zgagi. Mój mały zaś mi często uciska na coś pod żebrami i w nocy z bólu nie mogłam.
Ja mam zamiar prać wszystko. Nowe to już w ogóle.
Lucy dobrze, że już teraz wszystko w porządku masz. Stres miałaś na porządku dziennym.
Fanti nie zazdroszczę zgagi. Mój mały zaś mi często uciska na coś pod żebrami i w nocy z bólu nie mogłam.
Ja mam zamiar prać wszystko. Nowe to już w ogóle.
Muszę jeszcze sporo rzeczy dokupić (albo chcę hehe), tylko czekam do końca miesiąca na potwierdzenie płci. Mam nadzieję, że pojawią się przy okazji większe przeceny na ubranka, może to mi wynagrodzi czekanie z wyprawką
Będę musiała chłopa wysłać po takie dobre do innej dzielnicy, mmmm. Już niedługo tłusty czwartek, to na tą okazję robią specjalne, kolejki są od 6 rano, ale warto po nie stać
Matko, już widzę jak się nimi opycham 
idę sobie chyba ukroić