• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

nie napisałam że ktokolwiek cokolwiek mi kazał zrobic ... tylko mi przykro że wg cocosh moje dziecko bedzie chodzić w ścierkach :p ale to juz chyba mój problem :) a kazdy ma prawo obierać wypowiedzi na forum wg własnego uznania ... ja dziś na wszystko jestem na nie i jak nie zasne za chwile z twarzą na laptopie to bedzie ok, bo jaqk sie kładę to oczy jak 5zł i nic z tego nie wychodzi ;(

Nie przejmuj się :) ja mam mieć córcię, a większość rzeczy mam po moim siostrzeńcu, do tego dokupiłam kilka szmatek/czy ściereczek jak zwał tak zwał, w lumpie za grosze, są naprawdę śliczne i w ogóle nie zniszczone! i co najważniejsze są dla dziewczynki :D szkoda mi kasy na nowe ciuszki, które kosztują np. 30 zł za szt., gdzie w tej cenie mam reklamówkę ciuszków, nie zniszczonych, nie zmechaconych, bez plam. Poza tym dzieci szybko rosną i zapewne większość ubierze tylko kilka razy, po czym będą już za małe. Nie będzie mi przykro jak uleje, poplami lub podrze na kolanach ;)
Każdy ma własne zdanie, moje jest takie i nie przejmuję się co myślą o mnie inni :-) :)

reklama
Witam.
U mnie nastroj ciut lepszy.Widze ze dyskutujecie na temat ubranek.Ja mam wszystko po Lilce ,i zamierzam tych ubranek uzytwac.Do Lilki wszystko kupowalam w ciucholandach,jedynie czesc miala od chrzesnych nowe bo oni kasiasci wiec same firmowki.I powiem ze te uzywane lepiej sie trzymia niz te nowe.I te uzywane to tez Him i F&F i inne.Teraz tez nie zamierzam kupowac nowych,po prostu szkoda mi kasy a jeszcze martwic sie ze np sie poplamilo i nie zeszlo...

U nas pogoda pod psem,pada,5 stopni na polu.Ciemno.

Dzis wykorzystalam meza do pomocy w sprzataniu,tak zawsze pracuje i go nie ma a dzis szedl na 2 zmiane wiec mial okazje sie wykazac :)

Za mna tez paczki chodza,rano drozdzowke kupilam z truskawkami,a teraz zjadlam opakowanie ciastek gofrowych :) Na obiad bede robic tosty.

Ja to nie wiem co zrobię jak moja będzie mieć skazę białkową np, :p co ja będę jadła ? Masakra. jedyny plus wtedy to, że się napewno szybkoooo chudnie :)

Ja przy Lilce mialam podejrzenie skazy bialkowej.I mialam taka diete ze wazylam potem mniej niz przed ciaza.Jadlam gotowany kurczak i indyk na pieczywie.Salate,gotowana marchewke i gotowany kurczak i indyk.I tak w kolko.Na Chrzescie sie zajadali tortem i obiadkiem a ja "moj obiadek" musialam jesc :( A tak mi sie chcialo zjesc co innego.Na szczescie okazalo ze mala uczulona byla na jeden skladnik z wit D.I musiala miec w kapsulkach witamine D.A obiawy:wysypka prawie na calym ciele i biegunka.

Bar Bra !!! ja mam termin na 22.03, pisałam już w tej sprawie ;) nie 23.03 :P
a tak poza tym to ostatnie usg pokazało,że okolice 09.03 są bardziej prawdopodobne :-) :) no ale ponoć nie należy się sugerować usg na tym etapie ciąży :)

Lucy witaj.Wspolczuje przezyc ,po czesci wiem co przezywalas,bo u nas tez bylo podejrzenie choroby genetycznej.Na usg 1 wyszla przeziernosc powiekszona,wyszlamz badania z placzem,z placzem dzwonilam do mamy.POtem na szybko test Pappa.I 2 tygodnie czekania :( Na szczescie wszystko ok wyszlo.Choc wiadomo ze to TYLKO statystyki.I czlowiek dopiero bedzie pewny jak sie dziecko urodzi.

A na temat badan to moja kolezanka z corka tak miala.Na normalnych usg wszystko super cacy a pozniej u innego lekarza wyszla wada serca...I tez miala amniopunkcje.Jej corka skonczyla 3 latka,jest po chyba 1 operacji i czekaja ja kolejne...

Z kolei druga kolezanka tez na usg miala wszystko super ladnie cacy a po urodzeniu syna wyszla zajecza warga ,wada sluchu,serca i wiele innych chorob...Wiec co historia to inaczej sie konczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry