Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylvi współczuję Ci strasznie. Znam ten ból. Mój mąż założył spółkę jakiś czas temu i właśnie wytaczamy sprawę gościowi co kupił udziały od nas bo nie zapłacił.Ania Be nie strasz z tym czopem, przecież do za wcześnie!
ja strasznie żałuję, że nie kupiliśmy mieszkania 5 lat temu, tylko M zainwestował w biznes, na którym jak się okazało pod koniec roku jesteśmy startni min. 100 tysnormalnie wyć mi się chce, dobrze, że mamy oddzielne firmy, bo tak to nie wiem z czego byśmy żyli...dlatego też nastrój u nas od kilku tygodni strasznie marny, trzeba z tego jakoś teraz wybrnąć.
Właśnie tylko taka opcja wchodzi w grę. Kupić i wynająć i niech się samo spłaca.Chyba,ze wynajem mieszkania splaca kredyt,to co innego,bo taka opcje tez bierzemy pod uwage w przyszlosci.
W 34 tygodniu? a urodziłaś w którym?Co do macierzynskiego to ja mam niskie zarobki i musze przekalkulowac bo 200 zl wiecej przez pol roku piechotą nie chodzi.
Co do czopa to przy Marysi tez odszedl mi wczesniej chyna 34 tc, przy STASIU w ogole nie odszedl. A teraz hmm na 100% nie jestem pewna czy to czop ale nie wykluczam.
Dziwne w takim arzie bo wszędzie piszą że jak czop odejdzie to max 2 tygodnie. ale ja się nie znam bo nie rodziłam.A Marysie urodzilam w 41 tc![]()