Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hellomy już w domku... prawie wszyscy bo jak pojechaliśmy po Zuzke to okazało się, że chce zostać jeszcze w przedszkolu i pojadę po nią ok godz 15... na 16 30 mamy zuchy a o 17 30 idę na zebranie z Zuchow... oczywiście do hm nie dotarliśmy bo facet z przesyłką miał do nas przyjechać... byliśmy za to kupić wanienke że stelażem i fotelik taki bujany jak ma Fanti...
I co? Stelaże były tylko do małej wanienki a my od razu chcemy dużą a te foteliki jakieś nie w moim typie... M wykuł dziury pod rurki z kaloryfer ale teraz siadł przy kompie bo dzwonili do niego w sprawie jakiejś stacji...
Dzwoniła w ogóle do mnie babka z tego szkolenia na które chodzę. Czy na ten wyjazd w marcu chce jakiś pokój rodzinny i ile osób ze sobą zabieram... bo trzy dziewczyny jadą ze swoimi mężami i dziećmi... a ja ze tylko chce pokój pojedynczy... Kobieta sześć razy się mnie pytała czy aby na pewno... aż jej powiedziałam, że chce się wyspać i odpocząć trochę po tym wszystkim najwyżej będę wracała na noc do domu... mam jakieś 50 km... pokój pojedynczy zapewni mi też komfort po połogu w razie czego... żeby się umyć nawet w ciągu dnia bo nie wiem jak będzie ze mnie leciało....