reklama

Marcowe mamy 2016

widze ze wiele z was ma wizyty 15go - w moje urodzinki :D na pewno bedą pozytywne bo to magiczna data :D hehe

ja na obiadku u mamusi byłam :P rybka suróweczka z kiszonej kapusty i jabłka i fryteczki :D mniaaam wczoraj obiadek był od babci - szare kluchy, kapusta kiszona i boczek mniaaam :D a jutro spaghrtti carbonara mniaaam :D uwielbiam jeść :D a na kolacje moje kochanie je zupke pomidorową z paczki plus parówki i wrzucił sobie chipsy paprykowe do środka :/ a ponoć to kobiety w ciąży mają ochotę na dziwne połączenia kulinarne ;)

reklama
Co do migren to na szczescie sie nie wypowiem. Ale Fanti- moze cos w tym jest, ze to praca tak wplywala na Ciebie. Moze odpowiedzialnosc, stres i przymusowe skupienie tak zle na Ciebie wplywa. Moze prace zmien? ;)
Ja bym to raczej ze zmęczeniem kojarzyła a nie koniecznie z rodzajem pracy. W czasie szkoły też miałam migreny, w innej pracy także.. a ta praca jest odpowiedzialna owszem ale nie na tyle stresująca żebym aż tak się przejmowała.. ;) Poza tym lubię swoją pracę :)

Fanti mi sie zaczyna bol aura..zaczyna bolec glowa, potem draznia mnie dzwieki i swiatlo.musze sie zakryc w ciszy i.nie ruszac.a kazdy krok to jakbym mlotem sobie po glowie walila.wymioty tez dochodzily, mdłości, bladosc skory i ogolnie slabo.oczy tez bolaly.ja bylam u neurologa i mialam badania potwierdzające migreny. Najgorzej przed@ i w trakcie burz i silnych wiatrow

No właśnie o tych aurach słyszałam już od kilku osób.. Nawet jakiś czas temu rozmawiałam z kobietą na poczekalni u dentysty i ona mi o swojej aurze opowiadała, o tym jak leczyła to, jak przechodziła diagnostykę i jej zęby wyrywali tłumacząc że to od tego ma te bóle.. ale u niej ostatecznie kończyło się ślepotą na kilka godzin.. a najgorzej, że jej się to zaczynało nagle i do ślepoty dochodziło w czasie do 20 min i jak np prowadziła auto to biegiem zjeżdżała na bok i dzwoniła po męża..

Chrobek już myślałam, że tylko moje dzidzi nie będzie mieć kocyka Minky, bo tu prawie wszystkie dziewczyny kupiły :) Ja mam 3 kocyki, jeden taki mięciutki, coś jak Fanti wrzuciła zdjęcie na zakupowym, drugi tez miękki, ale taki inny i jeden cieniutki :)

Fanti byłam aż z ciekawości u mnie w pepco zobaczyć ręcznik i trafiłam na niebieski, ale za normalna cenę 19zł czy 19,99 zł, więc trafiłaś na super promocję u Ciebie ;D

Cien a to rosołku nie było, przecież dzisiaj niedziela ;P Wracaj szybciuchno do domku :D W ogóle patrząc na zdjęcie jedzonka to sos wygląda jak zupa :D
No u nas jak zobaczyłam cenę 11 zł to bez dwóch zdań wzięłam.. I właśnie kocyki minky były i ten co ja wzięlam i minky przegrał z tym mięciusim.. Ogólnie to minky jest przereklamowane.. no ale nie wiem jeszcze jak ten co kupiłam będzie po praniu się zachowywał..

Ja mam w sumie ten nowy kocyk, dwa czy trzy używane mniej lub więcej i jeden sentymentalny prawie 20 letni,. Po moim bratanku.. on dostał po kimś też.. taki gruby.. bratanek ma 17 lat, mój Oli go używał też, a teraz dla Bronka będzie :P

My dzisiaj cały dzień w łóżku spędziliśmy, dopiero ok.16 skończyło się lenistwo. Babcia przyjechała do siostry na urodziny,więc i nam wypadało się ogarnąć i iść na ciacho :)
W 37 tyg. mam mieć pobierany wymaz na paciorkowca, więc mam nadzieję że i ostatnie usg będzie, chciałabym wiedzieć ile mała waży i jak jest ułożona.

Byl obchod, jest lepiej ale doktor poczeka na wyniki Holtera .jutro go sciagna.przypomniałam mu o tych nogach i dostalam 2 pojemniki na mocz, jeden na posiew jest.mimo ze leze duzo to i tak nogi mnie bola i puchna ...

Dopiero wieczorem tu zawitałam. Cały dzień lenistwa, zrobiłam tylko barszcz ukraiński, a drugie mąż przywiózł od teściów.
Mam 4 kocyki: minky, taki dzianinowy i dwa po Hani. Kusi mnie jeszcze ten z pink no more ale cały czas się waham. Jak dla mnie kocyków nigdy dość ;) Tylko ja kołderki na początku nie używam więc potrzebuję ci najmniej dwa domu i dwa do wózka żeby były na zmianę.
Aaa zapomniałam wcześniej zapytać, lekarz od Usg kazał mi przyjść jeszcze w 37 tygodniu, oprócz tych 3 prenatalnych. Czy któraś z Was też tak będzie miała?

A USG, które wykonujesz sa płatne przez Ciebie czy na NFZ? ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry