Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fanti używam Vita na całość, tam też. Konsultowalam to już przy pierwszej ciąży z moim ginem i powiedział że można, ufam mu, to jeden z najlepszych lekarzy w Toruniu.
Ja muszę jechać rano do lekarza później z moim do jego roboty później jedziemy do mnie do domu zawieść ojcu kasę później muszę ogarnąć hestie i PZU a na końcu zaliczyć Orange
A ja ostatnio chodzę spać po godz 20... i tak od kilku dni gasimy z M światło w sypialni i w momencie zasypiamy... a teraz znowu bezsenność mnie dopadła :/
To intensywny dzień, ja oprócz cogodzinnej wizyty w kibelku już nic ciekawego nie planuje, i tak mam nawet z tym problem żeby bezboleśnie dojść i wrócić. Marzę już o porodzie i zakończeniu tej wegetacji. Jak ktoś jeszcze mi powie że ciąża to nie choroba to uduszę gołymi rękami