reklama

Marcowe mamy 2016

Ciąża najlepszy czas w życiu każdej kobiety :D

Mam nadzieję że szybko załatwimy co mamy załatwić... i będę mogła chociaż chwilę po południu się zdrzemnac !

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A my jutro rano do przedszkola, potem na targ po owoce, odebrać Zuzki wyniki z krwi bo byliśmy dzisiaj pobrać, wybrać posciel Bartusiowi z Minky, a o godz 10 Zuzka ma w przedszkolu dzień babci i dziadka... jedziemy z M bo on nie widział jasełek a ma być przedstawienie pokazywane a po wszystkim zabieramy Zuzke do domu. Miała jechać do mojej mamy ale już nie chce.... tylko chce jechać do domu się pobawić ;)
A na godz 14 idę do gastrologa Zuzki dowiedzieć się co dalej z jej leczeniem...

Co do remontu to M wczoraj pomalowal w biurze na dole jedną ścianę, dzisiaj musi zakleic dziurę na drugiej ścianie i mam nadzieję, że do weekendu przeniesiemy tam meble...
A M dalej chodzi i myśli...

Kate badanie na Hiv robia na poczatku ciazy. Ja tak mialam w tej i poprzedniej. Mloda mala szansa na donoszone dziecko ponizej 3 kg ;). Maya ja uzywam lusterka przy goleniu,jakos nie wyobrazam sobie do tego meza prosic ;). Bar Bra kopanie po pecherzu? To Twoj tez lezy miednicowo?

A ja juz nie spie:)
Witajcie z ranka. Tradycyjnie pobudka jak moj wstaje a potem Paulinke trzeba dobudzac.Wieczorkiem miala problem z zasnieciem bo znow ja noga bolala.To chyba te bole wzrostowe :-\

reklama
I ja już nie śpię. Czuję się dziś skopana. Oli spał tradycyjnie jak mąż w pracy ze mną. Tak się wiercił że stopami po plecach mi jeździł a bronek po brzuchu. Normalnie niezła noc.
A wy jakieś szalone jesteście. Nikt wam nie mówił że w nocy się śpi a nie kilka stron forum tworzy? :/
Isia gratuluje sukcesu. Jedna ściana to już 1/4 za wami ;) jeszcze tylko 3 w tym pomieszczeniu :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry