reklama

Marcowe mamy 2016

A ja przespalam dzisiaj cala noc bez ani jednej pobudki! nawet na siusiu nie musialam isc;D i Synus od kiedy go odsmoczkowalismy i przenieslismy do jego pokoju do duzego lozka to sie nie przebudza w nocy ani razu:) jest pięknie;D
ostatnio w ogole nie czuje sie jak w ciazy.. paznokcie obcinam bez problemu, gole sie bez problemu, przesypiam noce, mam sporo energii... oby tak dalej;D

kate ja badania na hiv miałam robione na pierwszej wizycie czyli okolo 10 tygodnia.

Mloda, moja kuzynka-w pasie tyle co dzieci w podstawowce-a dzieci po 4 kg bez problemu rodzila:)

ja na luty sie nie nastawiam, ale przenosic tez nie zamierzam;D mam nadzieje, ze do polowy marca sie wyrobie z porodem;D ahh.. gdyby czlowiek mogl to zaplanowac:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja już po szybkim sniadanku i kierunek lekarz :D a miałam taki problem wstać... czułam się jak za czasów szkolnych jak mnie budzili rodzice[emoji14]
Dzwoni mi budzik konwersacja mój miś vs ja
-wstajesz?
-zaraz
-wstawaj
-(patrzę na budzik) mam jeszcze 10min. Nie ma wpoldo
-więc ja Ci zabieram te 10 min wstawaj :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry :)
Wyprawiłam moich do przedszkola i pracy i nie mogę zasnąć.
Mój mąż wspaniale obcina paznokcie u nóg ale w tej ciąży jeszcze nie korzystałam z jego usług ;) Za to z golenia tak.
Trochę zaczynam mieć ciśnienie że jeszcze nic nie poprane i poprasowane ale wcziraj chwilę pochodziłam i od razu brzuch zaczął się napinać. Więc leżę. Wczojaj M zaczął skręcać łóżeczko ale śrub zabrakło ;) Materac nadal nie zamówiony...

Fanti, 1/2 bo pokój był malowany w zeszłym roku a w tym na jednej ścianie przerabialismy prąd a na drugiej kaloryfer... więc jeszcze tylko jedna ściana hihi
Ale o 4 rano jak M się obudziłam to powiedział coś pozytywnego- dzisiaj zniesiemy meble do biura....
Zobaczymy

Ja mam za soba nie przespana noc, sasiadka co ja wczoraj przywieźli non stop kaszlala, ja nie moglam zasnac, tamta sie wiercila a mi tetno zas skakalo...potem kilka razy wc, snily mi sie koszmary jakies ..przed 5 przyszla pielegniarka dac mi tabletke na tetno bo mi wzrastalo ponad pol godziny i lekarz zadecydował ...spocilam sie strasznie tez ...śniadanie jem, 3 kromeczki grahamu, lyzka twarogu, maslo i plaster pomidora.dobrze ze miałam bulke szynke i całego pomidora jeszcze. ..ciekawe co na wizycie mi powiedza ze to tetno zas tak skakalo. ..

Witam sie z rana. Wyjątkowo po dobrze przespanej nocy, z przerwą na jedno nocne wstawanie :)
Dzis "dyryguję" trzema ekipami fachowców w naszym mieszkaniu, montuja drzwi, schody i kończa ukladac deski na podlogach. Byle do czwartku sie wyrobili ze wszystkim i mozna sie przeprowadzac! :)

Kubusiowamama jak to zrobilas? (odsmoczkowanie)? Matko ja juz niewiem jak mojego oduczyc wczesniej staralam sie dawac tylko zeby usnal i wyjmowalam na noc a teraz jak poczuje ze wyjelam zaraz ryk. W dzien to samo chwile nie ma to zapomni a zaraz drze sie smoka i koniec. Niemam pomyslu juz ;/

reklama
Cień musisz powiedzieć ze to przez sąsiadkę ! Bo nie mogłaś spać i dlatego ci cisnie skakali :) haha

Ja już grzecznie siedzę! Na korytarzu i czekam!

PIERWSZY RAZ W ŻYCIU WAZE 50KG!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry