reklama

Marcowe mamy 2016

Dzisiaj nic nie gadał o porodzie a ja chciałam ta cc widocznie muszę się nastawić na sn ! :D teraz to już wogole nie bez mogła spać w nocy! Następna wizyta 16.02 :D dwa dni po mojej rocznicy

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
kamka90 poprzecinalam smoczki. I Kubus stwierdzil, ze sa blee. i za kazdym razem wolal, ze chce inny. wiec dawalam mu inny-tez poprzecinany. Po dwoch dniach przestal o niego wolac w dzien. Ale noce i drzemki to byla masakra przez jakieś 2 tygodnie:/ Bylo tak, ze na drzemke szedl jak juz sam odpadal-a wlasciwie zasypial w jakims miejscu. a na noc zasypial kolo 23. Ale sie przemeczylismy choc nie jeden raz mialam ochote mu smoka oddac;) A teraz mamy nagrode za to-Kuba kolo 20.30 robi nam papa, daje buzi i idzie do swojego pokoju spac;D sam! a ja co wieczor pekam z dumy;D
kamka a ile synus ma?:)

u nas juz 22 miesiace i dopiero trojki sie przebijaja. Dwie piatki juz dawno na wierzchu a trojki dopiero ida;) strasznie dlugie to zabkowanie:/

Maya moj sam odstawil nocne karmienie i to bardzo szybko. Kolo roczku spal juz od 20 do 9 rano. wiec na szczescie nie mielismy tego problemu :)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

U nas wlasnie juz w sierpniu pozegnalismy sie z pieluchami potem jeszcze z miesiac tylko na noc a kiedys zapomnialam kupic i podlozylam mu pod pupe recznik w razie w. Ale nic nie zrobil a potem jak mu sie chcialo siusiu to wstawal i wolal z pieluchami poszlo w miare szybko w kilka dni zalapal. Z odstawieniem od piersi tez. Balam sie ze beda przeboje. Mial 10 miesiecy i mielismy jechac nad morze i w noc przed wyjazdem poprostu odmowil ssania odwracal glowe itp wiec tez gladko. Teraz najgorszy ten smok bo potrafi miec go w buzi i gadac to az mu sie robia krostki na brodzie staram sie go chowac zeby nie cycal ale co jakis czas mu sie przypomina i wtedy furia. Musze mu o tym dzidziusiu wspomniec ze smoka damy dzidzi moze cos podziala.

a ja czytam, ale z pisaniem gorzej, mój jak szedł do pracy to nas obudził i od tamtej pory Mały rumpluje i nie da się już zasnąć :P chyba chciał z Tatą iść ponaprawiać samochody i opony pozmieniać :D

Mati ma w lutym 2.5 roku wszyscy juz mowia za za duzy na smoka a ja ciagle mialam nadzieje ze sam odstawi ale chyba coraz gorzej z tym smokiem. Usypia nam kolo 21 lub 22 w dzien wcale nie chce spac wiec plus bo nie szaleje do 24 hehe. Zabki mamy wszystkie oprucz tych 5 trzech. I duuuuuzo gada a taki przzemadrzalek ze czasem fo sie zastanawiam z kad on cos wie.

reklama
kamka90 jak ja nie lubilam jak ktos mi zwracal uwage, ze "taki duzy i jeszcze ze smokiem". Bo Kuba mimo ze ma dopiero 22 miesiace to jest tak wysoki, ze spokojnie wyglada na 2.5 roku;) ale nawet gdyby ciagnal i do trzech lat to nikogo to nie powinno obchodzic:P a odsmoczkowalismy bo chcialam to zrobic zanim Olek na swiat przyjdzie. Bo potem bylyby pytania czemu Olek moze smoka a on nie;) a tak to bedzie spokoj. Kuba znalazl wczoraj w komodzie smoka-przybiegl do mnie, dal mi go i powiedzial, ze to dla dzidzi:)

asienkakk teraz zartujesz, ze maly chcialby isc z tata ponaprawiac auta a za dwa lata nie utrzymasz go w domu;D U nas jest to samo;D Maz mechanik i juz w genach poszla milosc do wszelkiego rodzaju pojazdow;D od malego uwielbia czas z Tata w garazu spedzac;D

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry