reklama

Marcowe mamy 2016

Miałam nadzieję ale cóż widocznie tak to musi być :D
Ale znieczulenie ma być obowiązkowe :] więc gdzieś do 2 tyg.pójdę na wizytę

Volka tak :D patyczek (dluuuuuuugiii ) wyglądał jak do uszow tylko ze 3x dłuższy jak któraś robiła ksiazeczke sanepidowska to taki patyczek w kupę się wsadzalo :D a on mi to wsadził... i tam ruszal BOŻE NA SAMĄ MYŚL MNIE BOLI :D

U nas znowu awantura przez mamusie byla :/
Chyba będę na tyle chamska ze do niej zadzwonię i jej powiem ze ma skonczyc sie wpierd***

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cień mam nadzieję że już jutro cie wpuszczą do domku. Najważniejsze żeby u maluszka wszystko wyszło dobrze.

Młoda to sort że wszystko dobrze u córeczki :-)

Nailie jak w wizyta?

Maya przed snem dajesz mleko czy kaszę? Ja jak zaczęłam dawać kaszę do snu a w nocy jak się wybudzal to wodę i tak po jakiś dwóch tygodniach przestał się budzić na jedzenie w nocy. Teraz dostaje tylko kaszę na noc o 20 i budzi się po 7. I tak od 8 miesiąca.

I znowu sie wk.....
Zamowilismy wozek w polsce od producenta .Pytalam sie czy wozek jest dostepny.Tak jest w poniedzialek wyslemy.Dzis wtorek tez mial byc wyslany a teraz babka mi pisze ze jutro .Noż kuzwa mac ...

Maya- bo Emilki mają takie charaktery :-p coś o tym wiem, z wiekiem coraz gorzej.

Moja jeszcze pampersowa, końca nie widać. Ma dzień, że robi tylko na nocnik- a potem taki, że bez pampersa ani rusz. Mam nadzieję, że najpóźniej w lato się go pozbędziemy.

Właśnie nie wiem na co :D bo nie doslyszalam... a w laboratorium też baby nie powiedzialy[emoji14]oddałam tylko ta fiolkei zapłaciłam

A śluz mówił że dobry i ze będzie go duzo a nie widzi żeby coś się działo a jeżeli coś mam za tydzień przyjść...i wlasiwie tyle

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Witam sie i ja , troche późno ale z samego rana już byłam z młodym ściągac holtera, jeszcze tak ślisko jest ze młody mi sie przewrócił i musielismy wracac do domu sie przebrac. Miał takiego pecha że w kałuże wpadł... Kolanko boli ale na szczescie tylko stłuczenie niegroźne...
Jak wrócilismy ogarnełam mieszkanko i położyłam sie.
Obiadek mam z wczoraj wiec gotowac nie bede. Starszy własnie wrócił ze szkoły, bedziemy zadanko robic.

Co do odsmoczkowania to u nas było tak że starszy raz zgubił smoka i zapomniał także tu miałam prościej.... Młodszy miał tak że nie chciał innego smoka, a ten stary juz sie nie nadawał wiec go wyrzuciłam... Każdy inny był fuj dla niego, był płacz lament za tym starym ale z czasem zapomniał...

Co do spania... hm tu już było inaczej bo starszy jak miał miesiac zaczął przesypiac całe noce, wyjatkiem były noce gdy była inekcja...
Z młodszym już było gorzej. Pierwsze noce w całości przespane były powyżej drugiego roku życia... Ale nie na długo, jak zaczął chorowac tak sa problemy ze snem. Raz przespi całą noc... a raz potrafi wstac nawet kilkanascie razy w nocy albo nie spac wcale...

Z pieluchami tu o obu chłopców jak mieli 1,5 roku ( akurat w cieplejsza pore roku) zabierałam pieluchy i była nauka na nocnik...

Cień biedna Ty... :( trzymaj sie tam

Młoda a ile masz wzrostu??? Dobrze że na wizycie wszystko ok.

Kobietki remontujące trzymam kciuki byście sie wyrobili z wszystkim...
Lewusek ja tez ostatnio miałam problem z paczka... współczuje...
Witam nową mame :)

I trzymam kciuki za wizytujące

9Siwa caly czas dostawala wieczorem mleko bo jadla tylko kaszki ryzowe a one strasznie ja zatwardzaja,jakby jadla tez wieczorem to bylby mega problem z kupka.Odpukac od 3 dni zaczelam jej dawac na wieczor kaszke owsiana z owockiem to jakos ja wcina Ale po jakiś 2 godzinach od zaśnięcia i tak jest ryk o mleko.Z wodą jest o tyle problem ze ona w ogóle nic nie piję nawet w srodku dnia ani wody ani soku ani herbatki wszystkim pluje...ot taki z niej trudny egzemplarz...

Izik Właśnie tak mi się wydaje ze to kwestia charakteru,ale niezalamuj mnie ze tak cały czas będzie bo oszaleje...

reklama
Ja gbs tez mialam z pochwy i odbytu pobieranego.

Dzieci ktore miaja skaze nie najadaja sie mm tym specjalnym. Wiem to po corci non stop chodzila glodna i jadla czesciej.

Ja właśnie dostalam zamówienie z apteki gemini :-D jestem gotowa :-D. Tzn brak mi łóżeczka ale to na ostatnia chwile kupi moja mama bo sponsoruje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry