• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja trochę spakowalam torbę do szpitala :) jakieś ręczniki kosmetyki dla małej pieluszki klapki podpaski itp.

A mój ze to za wczas robię... Bp GDZIE TAM DO MARCA

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja sie zmeczylam :D Mam chyba z 15 roznych list co mam spakowac i probowalam to ogarnac w jedna no i troche juz mam spakowane, nie wiem czy to nie za wczesnie troszke ale lepiej niech sobie bedzie w razie wu bo troszke mi zeszlo pochodzic po mieszkaniu i zebrac to do jednej kupy a i tak kilka rzeczy musze dokupic :P

Mi piersi podczas pierwszej ciąży to zrobiły się porostu pełniejsze a jak był początek karmienia to miałam takie gigantyczne ,że Bartka główka to się cała w jednej schowała i mogłam ja owinąć :D ale po jakiś dwóch tygodniach były już normalne tyle ,ze pełne takie ;D ... teraz to mi biust wrócił do tego co przed tamta ciąża ,bo po karmieniu miałam "afrykańskie ";p ...

Ja czekam aż mąż wróci i pędze do lekarza ,mam nadzieje , ze zrobi mi usg bo kurde ważyłam się i nic nie przytyłam przez miesiąc aż w strachu jestem jak zeszłam z wagi ;/

Manka ja dzisiaj też tak trochę już to ogarnelam[emoji14]mam dylemat z ubraniami bo sama nie wiem jakie wszystkie mi do podobają :D

Asienkaa tu bardziej chodziło o , hej jestem xxxxx aktualnie jestem w xx tyg. Bede miala dziewczynkę /chlopczyka :D termin mam na xx '

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry