• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar ja na Twoim miejscu bym miseczkę b kupiła, zazwyczaj w ciąży rosną piersi a jak Ty nadal masz A to rączej do c Ci nie buchną. Ja przed pierwszą ciążą miałam b a po urodzeniu stanik c i nawet wkładka laktacyjna sie zmieściła i było git

Nio... ja mam sekundę dzisiaj dla siebie...
Rano z Zuzka do przedszkola a potem prosto na ktg. Tam zero skurczy ale wczoraj wieczorem znowu brzuch mnie bolał jak na okres :(
W sobotę znowu ktg i jak lekarka będzie miała chwilę to usg... potem jechaliśmy do Leroy Merlin po karnisz i zasłonę do biura. Potem odwiozlam M do domu a sama jechałam na zakupy i do apteki z L4...
Brakuje mi tylko wanienki ze stelażem i tej maty na przewijak. Na aptekę, prześcieradło do wozka i ciuchy na noc z next czekam....
Aaaaaa i jeszcze muszę zamówić przytulanki jakieś z c&a. Jakieś 5 sztuk takich samych ;) w razie zagubienia jednej hihi

Dzastibasti bo jak mój M dzisiaj powiedział... mówiłem Ci, że jak będziesz mieć pieniądze na koncie to wszystko kupisz w momencie hihi
I w sumie miał rację.... tylko nie mam tego wypranego i ułożonego. Wszystko w reklamowkach :/ jutro muszę zrobić czystki w szafie w sypialni i przenieść tam część rzeczy z szafy która jest w nowym pokoju Zuzki. I chyba zadzwonię po kuzynke żeby jutro po południu wpadła i mi pomogła...

reklama
A ja od wczoraj umieram z bólu, tak mnie kręgosłup boli pomiędzy łopatkami, ze mam ochotę Gryźdź ściany. Dzis odkryłam, ze nospa trochę pomaga i całe szczęście bo z bólu prawie wyłam. Do tego jestem przeziębiona, temperatura 38 st, ale lekarz mówił żeby do 39 nie zbijać i kurować sie czosnkiem i cebula, blee nie cierpię tego.

Dziewczyny, dzis chyba mój synek sie obrócił, tzn był juz główka w dół ale wcześniej plecki miał z prawej strony a kopał z lewej, a od kilku godzin jest odwrotnie, kopie z prawej a dupke wypina z lewej. Dziwne uczucie bo juz sie przyzwyczaiłam do lewostronnych kopniaczkow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry