Edit i jak dziś się czujesz?
Asienka bombowy przepis na ciasto na pizze jest na blogu moje wypieki

my zazwyczaj robimy z tej strony z przepisu 3, bo najszybszy, ale jak będziesz szukać składników to znajdź mąkę typ 00
Cocosh super ze juz 3/4 stresu za wami, teraz oby szybciutko doszedł do siebie
Sarna to teraz "odpoczywaj "

i jak teraz z ruchami? U mnie dopiero wieczorem / w nocy się uaktywnia, cały ranek cisza i spokój, aż się boje ile będziemy się przestawiać żeby w nocy maluch spał. Z tą pozycja to pisałaś ze synek leży poprzecznie? Ja usłyszałam podczas porodu ze córka poprzecznie wychodzi, ale udało się urodzić naturalnie
Chrobek oj bez zmywarki to ja sobie życia nie wyobrażam

tak samo jak bez suszarki bebnowej, mnóstwo czasu zaoszczędzone
Cień u mnie też były hot dogi

a dziś wstawiam rano rosół i to było na tyle z mojej aktywności w kuchni
Agiszonek w poprzedniej ciąży tez przytyłam w jednym miesiącu 4 kg, ale to tylko raz taka rozpusta była

teraz było 2 kg, to wszystko przez te pączki
A ja nie wiem czy się na IP nie przejechać. Pisałam po tej wizycie, że cały czas mnie brzuch boli, wczoraj rano odpuścił i było normalnie, aż do ok 18. W nocy mnie troche brzuch jak na @ bolal, ale przeszedl. dzis od rana mnie łapią takie dziwaczne skurcze, takie 3 sekundowe, ale mocne, aż się musze czegoś złapać. Na tyle są nieregularne ze nawet nie wiem co ile je mam, położyłam się to jest troche lepiej, zaraz wezmę 2 scocpolan i zobaczymy co dalej

wczoraj coś mnie tknelo i kupiłam brakujące rzeczy higieniczne, został mi zestaw butelek, ten biustonosz do karmienia i kapcie do szpitala

i chyba wszystko mam. Do ogarnięcia w domu zostało tylko rozłożyć łóżeczko, przeorganizowac komodę żeby było miejsce na pieluchy itp, położyć przewijak, uprac wózek i fotelik, ale to mąż powiedział ze zrobi.
Dziewczyny ile wy tego magnezu bierzecie?