• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Sarna tradycyjnie mieliśmy schabowe i ziemniaki, ja z Zuzka fasolke szparagowa a M ogórki kiszone...
Schabowe to jedyny niedzielny obiad jaki robimy hihi
M chciał robić kluski i jakieś mięso w sosie ale jakoś na planach zostało i były tradycyjne schabowe :)
A teraz kawa i tradycyjnie creme brule

reklama
Az mi zapachnialo tym schabowym. Ja ide wstawiac kurczaka i ziemniaczki i jakas surowke moze gotowana marchewke.
Volka bardzo sie denerwuje jesli o obracanie dziecka boje sie że mogą cos uszkodzic, ale cesarki tez sie boje....
Isia masuja dziecko przez brzuch i probuja odwrócić ale moze to byc nieprzyjemne. I wywołać porod. Dlatego musze jak cos byc gotowa na porod....

Moja lekarka nie mówiła nic o obracaniu dziecka. Może w Polsce się tego nie stosuje?
Ja też się boję cc ale naturalnego też :) i liczę na to, że jednak tych wód będę miała na tyle że wytrzymam do 22 lutego bo na 8 lutego psychicznie nie jestem gotowa ;)

My dzisiaj obiad na szybko :D chcemy na spacer do Pszczyny jechać ale ciężko mi się ubrać[emoji14]Lenia mam a chce do cukierni po pączucha iść... bo tutaj jeden sklep na wsi otwarty ale pieczywa ani nic slodkiego w niedziele nie ma

Może faktycznie coraz mniej sie będzie ruszać... ja właściwie jutro mam zajęcia ze szkoły rodzenia i tam sprawdza tętno jak ktoś chce więc poproszę żeby zobaczyła i popytam na spokojnie

3e38bfa37acaa70eed6e149e5bc8f82c.jpg

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Któraś z Was pisała o naciskaniu na brzuch celem wypchniecia dziecka z brzucha. Moja koleżanka miała dwa razy wypychane dziecko i była zachwycona tym. Zresztą Gosia jest drobna a jej lekarz to był kawał chłopa i wszystkim go polecala. Czytałam że w Polsce nie stosuje się metody obracania dzieci...

reklama
Ja bym się nie zgodziła na obracanie i wypychanie trudno jak leży tak będę rodzić też się boje i cc i sn no ale chciałam dziecko więc zdawała sobie sprawę z tego że trzeba będzie je urodzić jakoś :)
Jak mój lekarz zaproponował by mi wypychanie dziecka to nawet na koniec ciąży bym go zmieniła
Młoda dobry obiadek :) mój właśnie sam pichci w kuchni i jeszcze o nic nie pytal :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry