• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
U mnie w ubezpieczeniu grupowym też jest karencja tylko nie pamiętam czy 3 czy 6 miesięcy więc nie ma tak łatwo nikt tak łatwo nie daje kasy niestety :(
Dziewczyny wytrwałości podczas remontu :D
Ja w sumie to martwie się odejścia wód w nocy na nowy materac hehe więc jak wyjma mi krążek to muszę coś podłożyć hihi :)

Volka, Ty tez będziesz krojona po 20 lutym, prawda? Mniej wiecej tak jak ja bo mamy ten sam termin :) no, chyba ze w piątek sie okaże, ze mam mało wód i ten 8 luty mńie zastanie na cesarskim cięciu :/

reklama
Fanti Kubusiowi tez reka sinieje jak pompuje do tego mu dretwieje... Ta noc będzie ciezka. Z tym holterem....
Ja wykonczona jutro kolejny ciężki dzień... Uciekam spać.... Nie naskrobcie zbyt dużo, nie będę miała kiedy czytać :P
Łącze się z Kubusiem w bólu. Ależ głupotę wymyślili.
Ja po cc jak byłam na sali wzbudzen to właśnie to pompowanie co kilka minut mnie obudziło i tak wkurzało że szok,
A te holtery powinny skoro mają wstępne/próbne pompowanie dostosowywać do ciśnienia. Po co tak mocno pompowac?

Mnie przy Zuzce w ogole wody nie odeszły. Za to jak poczułam skurcze to wiedziałam, ze 'to' jest 'to' ;)
U mnie co najśmieszniejsze w ogóle wody nie odeszły. A po 3 dniach od rozpoczęcia porodu jak myśleli czy przekłóć pęcherz to okazało się że pozostałości po wodach są zielone.

Mlodamama ale jak to tak? Zostawili zakupy? ;) trzeba było isc do kasy dla kobiet w ciazy hihi
Masakra jakaś z tymi wodami...
To się już nie kwalifikuje jako ciężarna tylko jako rodząca A jak wiadomo po 1 takich kas nie ma dla rodzących A po 2 poród trwa zwykle długo Więc spokojnie mieli czas na stanie W kolejce :P
Volka zawsze możesz chodzić na kolanach do tylu ;)

A to akurat działa tylko jeśli przekręci się podczas chodzenia na kolanach do przodu. Jeśli samo się odwróci to tylko bokiem na rzęsach działa ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry