• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
O tobie mowa głodomorze.. :P

A co do remontu.. ja mam zaplanowane, wszystko dokładnie obmyślane.. ale tylko ja.. mój mąż jak zawsze robi w swoim tempie.. a jak zaczynam go poganiać to efekt jest wręcz odwrotny..
Wczoraj zapowiedział, że to jego ostatni remont.. następnym razem mam sobie fachowca znaleźć.. :/
Skądś to znam :/

Bar A Ty sumienia to nie masz? Wczoraj młoda szykowała się do lekarza to jej spać nie dałaś to teraz bohatersko siedź z nami na forum :P

O widze forum tetni zyciem :p moj dopiero za 2h konczy prace a ja umieram z nudow... spac mi sie nie chce, porobilam co mialam porobic masakra.. a tu jeszcze sroda, czwartek, piatek ehh.. :p

Ehh mój dziś poszedł kilka kafli przykleił i koniec... I wściekł się bo sobie jednego źle dociął i mu pękł. .. I wkurzony łaził... Namawiam go, żeby wziął wolne, albo koledze, który się remontami zajmuje zaproponował naprawę samochodu jak będzie potrzeba w zamian za pomoc teraz... Bo ja coś czuję, że wcześniej urodzę, a on że to najwyżej tu będziemy na początek- no k**wa na tym pizgającym śmierdzący strychu! Chyba oci**ał!!! :(

A ja kupiłam swoją piłkę w lidlu z miesiac temu jak była styczniowa akcja noworoczna zeby sie aktywnie wziąć za siebie. Piłka za 29,99. Leży jeszcze nienadmuchana w oryginalnym pudełku.. Cholera, ewidentne mam problemy z mobilizacją :D
Kupiłam piłkę zeby odciążyć kręgosłup, a potem doszła mi ta skradająca sie szyjka, wiec ruch absolutnie zakazany, bo przecież nie mogę urodzić za wczesnie :D

Mówiąc szczerze to ja dziś odrobinkę "pocwiczylam" - typu rączka w górę, nóżka w bok, i tak strasznie mnie kręgosłup i spojenie boli, że mam ochote plakac, chyba nie będę ćwiczyć na tej szkole rodzenia, spróbuję jeszcze w czwartek a jak się sytuacja powtórzy to sobie odpuszcze :( A szkoda bo pokazują też pozycje, które pomagają przy porodzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry