Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja już po drzemce :/ ehhhhhhhh dzwonili z basenu gdzie Zuzka chodzi potwierdzić nasza obecność jutro. Niestety jutro wizyta na basenie na mojej głowie bo M w nocy wyjeżdża i wraca w piątek późno wieczorem... ehhhhhh
Ania Be dużo zdrówka!
Volka a u Was pogoda spacerowa? Bo u nas ciągle pada... momentami nawet leje :/
Bursztynek to już niedługo będziesz trzymała w rączkach swoją córeczkę pamiętaj, że czekamy na zdjęcia pokoiku Zuzki
Fanti co Ty tak milczysz?
MlodaMama pewnie jeszcze smacznie śpi w taką pogodę
Sarna a Ty jeszcze trzy dni i możesz spokojnie rodzic do kiedy mama zostaje u Was?
Isia moja mamuska przyjezdza na 3 tyg. Ale gdyby sie okazalo, ze trzeba dluzej to bilet przebukujemy. Jak juz kupicie tapety to sie pochwal.
Volka to Ty masz sily na spacery? Mi sie juz nic nie chce a dzisiaj to zrobilam sobie drzemke. Nie pamietam od ilu lat tak nic nie robilam.
Ania be zdrowka. Kuruj sie Ty masz juz termin na cc?
Jestem jestem..
Dziś z młodym obudziliśmy się o 9.30 i ledwie poszłam do toalety rano a tu kurier dzwoni, że jedzie do mnie..
Ja spokojnie, zawsze dzwonią, że będą za pół godz więc jeszcze prysznic zdążę, a on mówi, że jest już na mojej ulicy.. W takim tempie to nawet bez ciąży się nie ubierałam.. nagle nogi da się wysoko zadrzeć do spodni itd.. szok..
A pan przyniósł nasz wózek.. http://allegro.pl/show_item.php?item=5959058774
To jest ten. Nasze zdjęcia na razie nie pokażę, bo nie umiem zdjąć gondoli.. a poza tym dzieci już w nim śpią i to pokażę..