reklama

Marcowe mamy 2016

Bar- szczepionki u zwierzat sa aktywne max 2 lata. Ale i tak jest to naciagane wiec kazde zwierze domowe powinno byc szczepione co roku- na wszystkie choroby. Koszt to ok 80 zl za caly pakiet. Ale raz w roku na zwierzaka mozna wydac:)

Przy kiciusiach tez chyba sa zalecane dwie dawki w ciagu roku inwiwczas cenowo inaczej to wyglada.

Tym bardziej przy malych dzieciach.

I to bez znaczenia czy zwierzak spedza caly czas w domu. Wystarczy czasami jedna mucha by kicius badz piesel zalapaly jakas chorobe/infekcje. A tym bardziej choroby u zwierzakow same z siebie sie namnazaja jesli np chowa sie dwa koty/psy lub wiecej.

Ps. Zwierzaki domowe- mam na mysli koty, psy i te wieksze. Nie chodzi o chomika xD

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana... :) Nie rodzę, nic mi nie cieknie z kanalizy i ogólnie to czekam do marca. Proszę brać ze mnie przykład ;)

My się właśnie zbieramy i idziemy do zoo a później lenistwo w domku. Chociaż muszę pranie poskladac i wstawić nowe. No może troszeczkę ogarnąć hihihi

Witam sie z rana w czwartek Mężu z tesciem złożyli mi wreszcie komode co potem ma robic za przewijak a w piatek zrobili szafe dla dzieci ( potem fotki dodam ) a wczoraj przenosilam malego do nowej szafy i ubranka dzidzi ;) i jeszcze przemeblowanie u nas w pokoju no i w tym co szafa dla dzieci stoi tez trzeba bylo ogarnąć masakra... Bylam tak zmeczona ze padlam. Dziewczyny w szpitalach trzymajcie sie bedzie dobrze moze juz z dzidziami wyjdziecie.

Lewusek może to rzeczywiście od cisnienia te wymioty lepiej sprawdzic.

Lewusek ja jak miałam dwa tygodnie temu wyższe ciśnienie ,zadzwoniłam do swojej i mi powiedziała ,że jeśli wartość przekroczy 145na 95 mam jechać do szpitala i będą sprawdzać przepływy ,bo to niebezpieczne dla matki i dziecka . Jak będzie się utrzymywało to jedz lepiej sprawdź . A wymioty mogą być jak najbardziej od takiego ciśnienia -tym bardziej jak boli głowa przy tym

No ja po ktg.lekkie skurcze, ale nie tak duze jsk wczoraj po południu. Polozna mówiła ze cos idzie w kierunku porodu pomału. ..mam obserwować, jak sie skurcze nasila czy beda czesciej bądź regularne to zgłosić. I jakby co podlacza drugi raz ktg.

Hej.
Isia ja tez mam os paru dni duzo wiecej sluzu,czasami ze tak powiem az na papierze sie ledwo miesci.

Ja juz jestem 37+4,waga sie przerazilam,ale wazne ze rosnie bo balam sie po ostatniej wizycie,ja mowie do doktorki ze ile wazy?!:) mowie ze myslalam ze taka wage urodzeniowa bedzie miala a tu prosze:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry