reklama

Marcowe mamy 2016

Ja noc mialam paskudna .Tez mnie cisnienie meczy teraz 144/97 i ja dzis do poludnia nie spadnie to jade na ip sparwdzic czy nie ma bialka w moczu .Glowa cala noc boli .Zastanawialam sie czy te wymioty wczoraj z cisnienia nie byly a nie z zelaza.Wczoraj nie wzielam zelaza wieczorem zeby sprawdzic jak rano bedzie .Stresa mam bo jak mnie zostawia to bedzie problem z Paulinka :(

reklama
Isia ja miałam czop podobny do wydzieliny tylko z krwią i bardziej gęste to było. Ale ponoć to wygląda bardziej jak galaretka jakas. . Wiec może to zwiększona ilość wydzieliny u Ciebie ... ja jak się przemęczenie to mi więcej leci wtedy

Clodi trzymaj się :* i dawaj znać
Serduszko ty to masz masakre i twoje biedne dzieci cały czas pod górkę :(
Ja czekam na śniadanie ale mój na razie w WC siedzi :/
U mnie też się nie zanosi na poród i jest ok :)
Ja muszę też do weterynarza jechać bo moja kotka ma brudne paznokcie a coś nie chce dać mi się ogarnąć smyczy na mnie wrrr:) ja już nie muszę szczepić bo moje nie wychodzą i mają już wszystkie szczepionki tylko odrobaczamy co pół roku :)
Bar a nam mówiła, że nawet jak koty w domu to na butach możesz coś przynieść i dlatego. Cocosh a u Ciebie jak jest?

kurde mnie ciągle goni :( już piecze wszystko niemiłosiernie i krwi trochę :/ masakra

serduszko no ja nie wiem ciągle pod górkę kurcze :( zdrówka dużo dla chłopaków!

Fanti rodzisz? :p

Maya, jak tam niunia Twoja? Nic nie piszesz?

reszta świeżo upieczonych Mamuś, jak noc ? :)

Isia czop jest ciagnacy. Taka galareta. Jesli odchodzi po kawałku to jest go niewiele. Jesli w calosci to dosc sporo. Mi odszedl teraz calkowicie przezroczysty ale moze tez odejsc podbarwiony krwią albo z kawalkami jakby żyłek. Jest całkowicie inny niz normalna wydzielina.

My sie z synkiem dopiero obudzilismy:) teraz szybkie sniadanko i na spacer:)

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Dzięki KubusiowaMama :) brzuch też mi twardnieje i zastanawiam się że chyba muszę przyspieszyć z przenoszeniem Zuzki do nowego pokoju... jeszcze dwa dni z brzuszkiem mi zostały ;)

Zobaczymy jak teraz na wizycie będzie zapytam znowu ale to jest jedna i ta sama szczepionka żadnych innych chorób tylko te co wcześniej więc też mi się wydaje bez sensu ale zapytam bo to ważne :)
Lewusek trzymaj się kochana
Oj widzę że sypiemy się powoli czopy ciśnienie skurcze jeszcze chwila i każda będzie że szpitala pisała na forum :/

Serduszko, trzymaj sie biedna, oby wszystko szybko przeszło.
Clodi, ciekawe czy zrobią Ci cc jak ciśnienie będzie sie utrzymywało tak wysokie.
Asiekkka, czyzbys sie czyściła...?

U mnie nocka w miarę, 3 razy na siusiu i raz na jedzenie sie obudziłam, musiałam zjeść dwie kanapki bo nie wytrzymałabym do rana.
W nocy pojawiło sie kilka skurczy, ale nic nie liczyłam bo spac mi sie chciało i stwierdziłam, ze synek musi wytrzymać do rana haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry