Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Volka.. mam 2 tygodnie.. a poza tym jak to mój mąż stwierdził- dwóch nie wytrzymam.. wcześniej pojedziemy..
Głupawka mnie bierze już ze strachu.. a przed dzień- będę jak ty to napisałaś Volka- srała po gaciach ze strachu..
Za przedszkole Zuzki płacimy maks 160 zł z trzema posiłkami. Jest zapisana od 7 30-16 30 chociaż to są godziny na wyrost podane
Jak przez dwa lata chodziła do prywatnego to 1000 zł miesięcznie nie było nasze... 650 czesne i 200 posiłki plus 100 basen i jakieś 'pasci' 50 zł....
Jak ją przenieslismy yo ulga dla portfela niesamowita
Ja tylko mam nadzieję, że jutro zrobią mi to cięcie i będę miała to z głowy a nie ze przesuną bo coś... i będę leżała jak głupia w szpitalu nie wiadomo po co
Volka ja będę robić w gacie jak się u mnie skurcze zaczną
Moja mała teraz chodzi do państwowego,ale chyba przeniosę ją do refundowanego. Wtedy za wszystko 500 zł zapłacę i więcej zajęć ma. Teraz mam daleko do przedszkola.
Mnie by wyszło za przedszkole max 180 zł z czego z pracy bym miała miesięczne dofinansowanie 100 zł, więc było by super, gdyby Hania dostała się do państwowego.