Mała_Mi_89
Fanka BB :)
Heh mi sie dzisiaj pare razy wydawało że czuje coś innego ale za szybko to pewnie jelita. Co do kosmetykow szwagierka poleciła mi olej kokosowy i ze slodkich migdałów zamiast tych sklepowych kremow. Chyba zamowie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak bardzo boje sie dentysty. Ale na szczescie zeby mam bardzo mocne, wiec niezbyt czesto mnie dentysta widziCo za lekarz??!!!?A wyobraźcie sobie ze byłam dziś u dermatologa. Jakiś dinozaur mnie przyjmował z poprzedniej ery. Na wstępnie powiedziałam, ze jestem w I trymestrze ciąży i mam trądzik na twarzy i chce uzyskać poradę jakie środki zewnętrzne mogę bezpiecznie stosować na twarz. Przepisał mi.. Acnatac, żel o działaniu teratogennym, który moze wywołać poronienie lub wady u dziecka! A pytałam sie go dwa razy czy oby na pewno mogę stosować ten żel.. Dodatkowo pytałam się jakie żele do mycia twarzy, kremy mogę bezpiecznie stosować podczas ciąży. Usłyszałam, ze to wszystko jedno, bo one nie mogą zaszkodzić.. Obłęd!!
Brak słów ... Człowiek idzie własnie do lekarza bo sa od tego żeby sie znac na lekach przeciwwskazaniach itd.... wrrr normalnie niektórzy to zawody pomlili 
Ja przy drugiej ciązy czułam już ruchy koło 15 tc... a teraz juz czuje wyraźnie jak sie rusza maleństwoco do kremów to ja dostałam od koleżanki hypoalergiczny z Bielendy Sexy Mama Skuteczny Krem Hipoalregiczny przeciw pękającym naczynkom, do cery suchej i wrażliwej - Bielenda
wydaje się narazie bardzo fajny, dobrze nawilża, mam nadzieję że pomoże troche mojej skórze. a do zmywania do standardowo płyn micelarny i jakiś tonik.
mnie się ciągle wydaje, że czuję motylki w brzuchu co jakiś czas, zaczął się dopiero 13 tydzień, jak u was dziewczyny przy drugiej ciąży?
Trzymam kciuki ..... &&&Witam się porannie z kawką.
Jeżeli chodzi o motylki ja chyba wczoraj je czułam. Więc może w kolejnej ciąży czujemy wcześniej.
Dentysta o zgrozo. Na samą myśl mi słabo ale chodzę regularnie. Wybieram się tak ok 16 tyg.na kontrol.
Kustronka współczuję wizyty. Co za lekarz. Szkoda słów. Wykupiła$ ten żel czy poczytałaś o nim w necie?
Dziewczyny dzis prenatalne. Wiecie że bardzo ale to bardzo się boję. Trzymajcie kciuki.
Ja to zawsze mówiłam że wole rodzic niż do dentysty chodzicJa też się muszę do dentysty wybrać na przegląd. W tamtej ciąży leczyłam kanałowo bez znieczulenia. Byłam już po terminie i dentystka się bała, że urodzę na fotelu, a ja jej mówiłam, że jak wytrzymam ten ból to i poród zniosę- okazało się, że te bóle są nieporównywalne![]()
no ale jak mus to mus ...