Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niestety 14 tcAsia 13t to nie 2 trymestr ?![]()
Dlatego też ciąża ma swoje plusy, można wreszcie założyć obcisłą bluzkę i prezentować brzuchal bez wstydu
U mnie w 1 ciąży zęby strasznie się posypały, co chwilę do dentysty biegałam
nawet nie chcę liczyć ile kasy na to poszło, bo chodziłam prywatnie. Teraz póki co mam spokój z jednym wyjątkiem, nie zdążyłam wyrwać ósemki i nie wiem czy mi ktokolwiek w ciąży ją wyrwie...
Dobrze że krwiak już zniknął ;-)
Ja balsamów nie używam, bo szkoda mi czasu na wchłanianie
Jak już to dolewam sobie olejku na rozstępy z rossmana, albo kokosowego do kąpieli i skóra jest miękka. No chyba że czasami mnie natchnie to się tym olejkiem posmaruję
Po za tym, ten z rossmana jest rewelacyjny na włosy
) i tam było wyraźnie zaznaczone, żeby przy cerze problemowej nie używać oleju kokosowego do twarzy, bo można sobie ją tylko pogorszyć (zapycha pory). Do ciała, włosów czy kąpieli jak najbardziej, ale do twarzy nie, zamiast tego lepiej użyć oleju lnianego, z pestek ogórka czy własnie z migdałów
I faktycznie, jak używałam kokosowego oleju na moją trądzikową cerę efekt był bardzo mizerny. ;-)
&&&
Tak samo teraz mam z porodem, bez znieczulenia tragicznie mi szło, jak tylko dostałam byłam jak nowo narodzona hehe
oby sie nie mylili
Na pewno nie chciałabym brać antybiotyku w ciąży, a 1 wyrywanie strasznie ciężko przeszłam, już chyba wolę kanały
Ani mi to urody nie zabrało, ani nie dodało
Co jeszcze dodajesz do tego makaronu? ;-)