Agiszonek
Fanka BB :)
BarBra czemu płaczesz????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marcowa ja jestem w Polsce i mam tak przychodzę do położnej ona mnie waży i mierzy ciśnienie i potem do lekarza a ta położna przy miejscu zamieszkania to do dzidziusia się przyda bo jest wtedy blisko :-)tak po krótce mam nadzieję że coś ci to wyjaśniło:-)co do badań to na początku miałam krew i mocz hiv a teraz mocz i krzywą cukrową mi zlecił bleee a kolejna wizyta 11.10
asieńka 8 marca to sobie możesz zrobic prezent na dzień kobiet
sonko gratuluje tak dużej rodziny. Dobrze przeczytałam że jesteś w piątej ciąży?
Ja dziś trening Chodakowskiej zrobiłam. Bez cwiczeń na brzuch. Ogólnie cwiczyłam z nią od stycznia. Schudłam 5kg i bardzo się wzmocniłam. Teraz wracam do treningów głównie na nogi i ręce. Nie mam mdłości, nie mam brzucha...tylko biustonosze jakieś ciasne się zrobiły Byłam na zakupach to pani dała mi bez pushapa jeden z miseczką C i co......i był dobry :-)!!!
Wczoraj wieczorkiem zjadlam loda z czekolada i potem leżac i ogladajac tv poczulam moją fasolkę i to całkiem wyrażnie.Nawet bylo widac bo mąż sie smial.Podobno słodkie wzmaga aktywnosc.Cos w tym jest bo przed ostatnim usg tez zjadlam troche slodyczy i maluszek fikał .