reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
ja też nie robiłam badań prenatalnych, nie mogę doczekać się badania połówkowego, o 3D póki co ie myślę.
Zapomniałam się Wam pochwalić,że byłam z mężem w ikei i kupiliśmy komodę dla maluszka i wanienkę ;-):-)
wiem, troszkę się pospieszyliśmy, ale nie mogłam się oprzeć, a nie mamy w szafkach dodatkowego miejsca :D

Poza tym zastanawiam się kiedy wybieracie się na jakieś zakupy wyprawkowe? ja już się nie mogę doczekać takowych, chociaż nawet płci jeszcze nie znamy :-) znając mojego męża to dopiero w lutym będzie chciał. Myślę,że przekonam go i wcześniej coś pomyślimy :-)

dzięki dzasti:)

Volka, udanej wizyty!

Ja też cały czas do jednego lekarza chodzę już od 8 lat:) z tym że genetyczne i połówkowe robi mi w innej klinice na lepszym sprzęcie, a tak to co wizyta podglądanie na zwykłym aparacie.

Dzastibasti rozumiem. Ja nie robilam dodatkowych badan ale tez moja ginekolog powiedziala ze nie widzi wskazania do badan.
Marcowa07 my albo w listopadzie albo w grudniu wybieramy sie do ikei i do paru wiekszych sklepow na jakies pierwsze zakupy i przyjrzec sie wozka :D Nie chce wszystkiego na ostatnia chwile nawet ze wzgledu finansowych

Eh to ja sobie jeszcze poleze..Wizyta byla i zmienia mi lek na ten inny co mozna w ciazy brac i w czwartek zas zaloza Holtera,w pt sciagna.Chca zobaczyc czy bedzie poprawa jakas...

Musza dobrac lek i dawke a proste to nie jest bo mam niskie cisnienia i potem moze za bardzo spadac mi zas cisnieni... Masakra...
Wiec w pt zaczej nie wyjde..

Jezeli chodzi o rzeczy to na dziewczynke ubranka mam po corce,na chlopca bym miala od brata od bratanka (mial w maju roczek),lozeczko od brata mamy i wozek pewnie tez bedziemy miec bo oni kasy maja wiec spoko.Przynajmniej o te najwazniejsze sprawy nie musze sie martwic...

A reszta wyjdzie w praniu...

Dwie godziny i 3 strony w aplikacji do przewinienia . Jak w weekend pustki tak w tygodniu tu nadrabiamy; D

Ja w Ikei nigdy nie byłam ,a zawsze chciałam. wiec teraz jak troszkę będzie ciąża bardziej zaawansowana to namówie mojego żebyśmy tam pojechali . On twierdzi ,że więcej na paliwo wydam niż tam zakupów narobie, ale ja uwielbiam sklepy z "pierdółkowem " i znając mnie wydam wszystkie zabrane pieniążki hihi :)

2 lata temu remontowalismy mieszkanie po ślubie . Także myślę że pomalujeny dzieciaczkom pokój za minimum rok . ☺ z wyprawki tez mało mi zostało bo mam po synku wszystko . Jedynie ciuszki ,karuzela do lozeczka i z jedną pościel .. tylko ,że ja lubię kupować takie rzeczy wiec pewnie kupie i tak rzeczy ,które będą zbędne ,albo więcej właduje w ciuszki ☺

reklama
Zeby to czlowiek tej kasy mial na to wszystko a to wszystko kosztuje niestety..

My rocznice slubu w kwietniu 6 mielismy ,a bycia razem 8 tez w kwietniu.Czas leci jak diabli...

Ostatnio kolezanka mnie "pocieszyla" ze teraz po cc wychodzi sie na 3 dobe juz...Masakra...Ja te prawie 7 lat temu po cc wyszlam po 5 dniach chyba..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry