Mała_Mi_89
Fanka BB :)
U mnie sennosc od poczatku ciazy nie mija wcale. Jeszcze ze wzgledu na koniecznosc jedzenia bardzo regularnego nawet w dzien nie moge spac za bardzo. Czasem wstaje jem czekam mierze cukier spie za godzine wstaje jem itd itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam wyjścia. Jestem już zmęczona i to bardzo pracą ale muszę jeszcze troszkę wytrzymać.
Martwię się tą tokso bo już się nakręcam że trzeba będzie badać płyn owodniowy. Że może uszkodzić dziecku mózg itd.
Właśnie zleciła porostu i wyszło. Nie wiadomo od kiedy to jest bo w1 ciąży Nie miałam w sumie nic robione. Poza glukoza morfologia i moczem.Fanti a miałaś jakieś podejrzenie toxo czy poprostu zleciła i wyszło? Zapytaj lekarza czy nie zrobic awidności. Ja mam cały czas cytomegalie dodatnią igg i igm dosyc wysokie, ale awidnośc wyszła wysoka więc lekarz mówi żeby się nie martwic.
A ile to znaczy wysokie? U mnie norma do 3 A ja mam 32 a igM nie tak dużo Poza normą bo1.2 I po tym ona sądzi że to może świeże.Fanti mi z toto Igg wyszło bardzo wysokie i Igm lekko ponad normę, więc czekam na wizytę w przyszłym tygodniu.
Mała Mi ja też za bardzo nie mogę spać :-/ zawieźć małą do przedszkola, potem dom ogarnąć i coś ugotować. Po powrocie córki to już w ogóle. Łączę się w bólu.