reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti nie powiem namęczyłam się na początku bo nie wiedziałam jak to zrobić:-pale dziś znowu aktualizowałam listę bo np Ksk do mnie napisała na razie ok coś czuję że będę miała sporo roboty po prenatarnych :-)

isia mówiła nawet nazwę do swojej asystentki ale zapomniałam:-pzapytam jutro bo idę tam podbić kartę ciąży bo dziś zapomniałam to się zapytam i napiszę bo odkąd mam tableta dzięki mojemu to będę na bieżąco a jutro przyda mi się bo jadę na zakupy ale autobusem wrrrr nie wiem kiedy ostatni raz korzystałam z komunikacji miejskiej ale dużo jeżdżę i muszę trochę na paliwie przyoszczędzić bo mój silnik mi zżera masakrycznie:-(

reklama
tak naprawdę nie powinno się w I trymestrze iść do dentysty bo wtedy dziecko się rozwija potem już tylko rośnie więc jak to powiedziała moja dentystka która uwielbiam a dodam że ja się boję dentysty zrobienie zęba bez znieczulenia może być bardziej szkodliwe dla dziecka niż z znieczuleniem po bez mama się denerwuje boli ją i to ma negatywny wpływ na dziecko

Fanti- ja też dużo rzeczy mam po Emisi, większość z nich to używki, które odkupowałam od kogoś. Nadal są w dobrym stanie, szkoda mi wyrzucić bo wiem, że się jeszcze przydadzą. A nowe tyle kosztują, a wiadomo starsze też trzeba ubrać.

Hej

Ja też muszę się do dentysty wybrać na przegląd.

Ja też dużo rzeczy mam po Hani, wanienka niebieska, stelaż ma się dobrze, wózek w kolorach neutralnych, choć korci mnie kupić nowy. Hmmm w sumie jak udałoby się nam sprzedać wózek po Hani to czemu nie. Jakiś kocyk muszę kupić, bo te mam tylko dzoewczenskie. No oczywiście smoczek i butelka, choć jak mały będzie za siostrą to nie przyda mi się butelka aż do roku.

A i było coś o rożku i kokonie. Mam rożek, ale nie używałam prawie, otulalam w kocyk.

Fanti- ja też dużo rzeczy mam po Emisi, większość z nich to używki, które odkupowałam od kogoś. Nadal są w dobrym stanie, szkoda mi wyrzucić bo wiem, że się jeszcze przydadzą. A nowe tyle kosztują, a wiadomo starsze też trzeba ubrać.

Ja też dla Hani często różne rzeczy odkupowalam. Raz udało mi się kupić 7 zabawek Fisher Price za 90 zł w bardzo dobrym stanie, posłużą jeszcze małemu.

Mam nadzieje Fanti, ze nie do mnie ten ochrzan bo ja ns liste u Barbra sie wpisałam
a tak poza tym juz niemoge się doczekać jutra!!!! W pracy dzisiaj zaczeli obstawiac co będzie chłopiec czy dziewczynka?

Dla Zuzki miałam wszystko nowe ale cześć rzeczy rozdalam po znajomych :/ do 2 roku nie mam żadnych ubrań, trochę mam zabawek. Wózek pierwszy sprzedalam a teraz taki sam chce dla drugiego bobasa ;)
Na szczęście wózek spacerowy mi został hihi tzw parasolka.
Teraz już jestem mądrzejsza i wszystko odkładam do szafy... Chociaż za tydzień wszystko może wylądować na allegro hihi
Zależy kto mieszka w moim brzusiu ;)
Widzialyscie jakie fajne sweterki były w lidlu dla bobasow?

reklama
Dziwne to co mówicie, bo wszedzie gdzie nie pytam to na zapisy normalnie kobiety w ciąży a nie, że przed kolejką. Nie wiem, może u mnie jakieś inne zasady są...

chodzi mi o to że dla kobiet w ciąży nie może powiedzieć że nie ma kontraktów bo się skończyły proszę poczekać do nowego roku tylko normalnie umawia na termin u mnie nie ma bez kolejki normalnie czekam w kolejce jak mam termin umówiony ale słyszę jak położna innych umawia na nowy rok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry