Mam nadzieje Fanti, ze nie do mnie ten ochrzan bo ja ns liste u Barbra sie wpisałam
a tak poza tym juz niemoge się doczekać jutra!!!! W pracy dzisiaj zaczeli obstawiac co będzie chłopiec czy dziewczynka?[/QUOT
Sarna idziesz jutro na usg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje Fanti, ze nie do mnie ten ochrzan bo ja ns liste u Barbra sie wpisałam
a tak poza tym juz niemoge się doczekać jutra!!!! W pracy dzisiaj zaczeli obstawiac co będzie chłopiec czy dziewczynka?[/QUOT
Sarna idziesz jutro na usg?
Dla Zuzki miałam wszystko nowe ale cześć rzeczy rozdalam po znajomych :/ do 2 roku nie mam żadnych ubrań, trochę mam zabawek. Wózek pierwszy sprzedalam a teraz taki sam chce dla drugiego bobasa
Na szczęście wózek spacerowy mi został hihi tzw parasolka.
Teraz już jestem mądrzejsza i wszystko odkładam do szafy... Chociaż za tydzień wszystko może wylądować na allegro hihi
Zależy kto mieszka w moim brzusiu
Widzialyscie jakie fajne sweterki były w lidlu dla bobasow?
a tak poza tym juz niemoge się doczekać jutra!!!! W pracy dzisiaj zaczeli obstawiac co będzie chłopiec czy dziewczynka?
Ale skoro nie ma cię na liście mojej a byłaś u Barbry to jakiś znak boski..
Powiedziałam, że mam gdzieś stare smoczki po młodym już wyżute więc nie będzie się Bronek na nowo męczył.. 
Tak Isia mam scan polowkowy