reklama

Marcowe mamy 2016

Zakochana papuga ja mam takie łóżeczko jako drugie. A oprócz tego mam zwykłe drewniane.

Missoni z tym baldachimem zgadzam się. Jeszcze jeden ma plus, że niby dziecku bezpieczniej. A tak to kurzy się, jak odkładasz to ten baldachim nieraz gdzieś się zawieruszy. O ewentualnej karuzelce nie wspomnę nawet :) ochraniacze nie są bezpieczne. Za to bez też już miałam przygody. Chyba przez to turystyczne lub kołyska z materiału lepsza na początek.

reklama
W 20 tygodniu :-) dopiero teraz odpisuje bo byłam na zakupach bo jutro na wesele jedziemy 4h jazdy nas czekają :-/ No też mi właśnie tak lekarz powiedział ze dziewczynki są takie wstydliwe :-) zobaczymy 22 kolejna wizyta tyle ze to juz prywatnie i bez kolejki się obędzie przynajmniej :-)
Polówkowe mi dzisiaj lekarz powiedział ze robią po 22 tyg ciąży a książkowo powinno się między 18-22

W 20 tygodniu :-) dopiero teraz odpisuje bo byłam na zakupach bo jutro na wesele jedziemy 4h jazdy nas czekają :-/ No też mi właśnie tak lekarz powiedział ze dziewczynki są takie wstydliwe :-) zobaczymy 22 kolejna wizyta tyle ze to juz prywatnie i bez kolejki się obędzie przynajmniej :-)
Polówkowe mi dzisiaj lekarz powiedział ze robią po 22 tyg ciąży a książkowo powinno się między 18-22

pamiętaj o przerwach mi lekarz powiedział że tak co 60 minut robić przerwy na rozprostowanie kości i lepszy przepływ krwi a tak poza tym udanej imprezki:-)

Ja już nie mogę spać :baffled:

Emka też nie miała baldachimu,chociaż zawsze mi się marzył. Zrezygnowałam z niego. Ochraniacz miałam, w autka :-) kupiłam w lumpku za grosze. Młoda spała w przedziwnych pozycjach, i zawsze uderzyła głową o szczebelki. Więc to było niezbędne.

Witam się w ten mroźny poranek, u mnie pokazuje -5 stopni.

Bar Bra łóżeczko super :-)
Co do ochraniacza do łóżeczka to u nas tez się przydaje, bo Bartuś w nocy cały czas się przemieszcza i bez niego uderzalby głową w szczebelki.

Witam się I ja . Noc dziś przebiegła u mnie super . Młody wstał dopiero przed 7 na mleko. A ja siusiu dopiero wtedy zrobiłam,a tak całą noc spałam :)

Ochraniacz używałam, aż do zmiany łóżka , Bartek w nocy po całym się przemieszczal uderzał się o szczebelki i przebudzal, trochę pomagał w niwelowaniu bólu pewnie ☺

reklama
Edit a jak zmieniliście teraz to łóżko to już się tak nie przekręca? ja się trochę obawiam że będzie mi z tego łóżka spadać, bo teraz w tym małym to co chwile w nocy się po całym przemieszcza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry