reklama

Marcowe mamy 2016

No jak Wy nawijacie :)
Ja wczoraj zadzwonilam do ginekolog ze opryszczka mi wyszla w nosie. Powiedziala ze tabletki i mam leciec do rodzinnego.
Tylko rodzinnego jeszcze nie zmieniłam i musialam jechac do drugiegi miasta. No a rodzinny oaza spokoju uspokoił popatrzyl dokładnie i zapisał masc.
Sama nie wiem co lekarz to co innego mowi glupieje tak ze sie poryczalam przez to wczoraj :/

reklama
Ale naklepalyscie tych wiadomosci....
Sarna sliczny chłopczyk i gratuluje.

Ja dzisiaj od 3 nie spie. Corka zrobila mi pobudke do 7:30 siedziala na telefonie i ogladala kucyki, od godzinki juz spi a ja zaraz ruszam do castoramy na zakupy do domu. Alez mi sie nie chce, najchetniej polozylabym sie spac.
Nir moge sie doczekac wtorku bo wkoncu bede wiedziala na 100% czy to bedzie dziewczynka... Uciekam, nie piszcie za dyzo zebym mogla Was nadrobić... Milego dzionka

Bar Bra lozeczko naprawde ladne, ale tez mysle ze sporo rzeczy zbednych ;) my teraz do lozeczka kupujemy tylko dobry materac i przescieradelko na poczatek. Zadnych kolderek, poduszek, baldachimow bo to zwyczajnie zbedne :) no i nie wiem jak w tym komplecie, ale w komplecie ktory zamowila moja znajoma byl bardzo cienki materac i kiepska kolderka. Wiec i tak musiala dokupic lepsze ;)

Siwa ja mam takie teraz łózko od jakiś dwóch tygodni. Wymiar 140x80 ;) Tylko inny materac dokupowałam . ale Bartus fajnie spi w nim . Dalej sie wierci przez noc, ale przy tym nie przebudza bo się o nic nie uderza. Dodatkowo kładę mu obok wielkie poduszki wrazie jakby spadł , ale się jeszcze to nie zdażyło. Chcę kupić większą podusie , bo ma praktycznie płasko , a jak spaliśmy u teściów i spał na troszke większej podusi to całą noc bez przekręcania. A łóżeczko mam takie : 12087478_893179857437369_711931917_n.jpg

Lewusek , ja wczoraj tak się martwiłam , bo miałam to samo ciągnięcie w kroczu i takie kłucia , ale dziś wstałam i póki co nie ma nic.

Załączniki

• 12087478_893179857437369_711931917_n.jpg
    12087478_893179857437369_711931917_n.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 72
Super to łóżeczko, tez juz się przymierzam do kupna większego żeby zaczął się przyzwyczajać do nowego :-)

Lewusek ja też od kilku dni mam takie rozpieranie, ale z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży tez tak miałam tylko nie wiem czy tak wcześnie. Warto jednak wspomnieć o tym lekarzowi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry