reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witajcie, śnieg faktycznie "ale jaja " mam nadzieje ,ze u nas długo jeszcze nie popada !
Ja pół nocy nie przespalam, bo nowi sąsiedzi od 21.do 3.30 non stop się śmiali , dosłownie co minutę .. 4 osoby i taki głośne "hahaha" nie wierzyłam ,że przez tyle godzin można co minutę się tak śmiać . Żeby to jeszcze był normalny śmiech .. chyba nie zdają sobie sprawy ,że to tak słychać . A wrażenie miałam jakby w pokoju za ścianą byli. (Juz są moimi najmniej lubianymi sąsiadami ) wrrr .

Dziewczyny ja od godziny mam ból pęcherza nie umie się wyróżnić tak jak by chciało a nie mogło a do tego kręgosłup nie mogę wytrzymać płakać mi się chce od tego bólu kręgosłupa :( czy to jest normalne? :(

Dziewczyny ja od godziny mam ból pęcherza nie umie się wyróżnić tak jak by chciało a nie mogło a do tego kręgosłup nie mogę wytrzymać płakać mi się chce od tego bólu kręgosłupa :( czy to jest normalne? :(

Jak możesz idź do lekarza bo to może być macica a nie ból pęcherza i kręgosłupa.

Ja znów od kilku dni czuje ruchy leniwe ale czuje, myślę nad wizyta ale zobaczymy co będzie jutro.

Zimnoooo strasznie na szybko musze kupic butki dla siebie i Stasia. Kurtke jeszcze mam ale na grudzien cos bede musiala kupic na brzuch

Bar bra . Zadzwoń chociaż do lekarza i powiedz o tym ,bo tak jak mówi Ania to może być ból macicy i kręgosłupa a wtedy to niebezpieczne. Oby to był jednak pęcherz. Ja tez mam takie bole jakby w pęcherzu jakby był pełny cały czas . Ale kręgosłup mnie przy tym nie boli.

Barbra dziękuję za dopisanie imienia. A trzymam kciuki by te bole szybciutko Tobie przeszły. Faktycznie wygląda to zapalenie pęcherza. To jest straszne kiedys przez to przechodziłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry