Barbra cewnikowanie to nic przyjemnego więc ja bym proponowała spróbować własnie te ciepłe moczenie tyłka w wodzie i tabletki UROSEPT. Są to tabletki ziołowe i jedyne jakie w ciąży można przyjmować. Ja w poprzedniej ciąży się męczyłam z zapaleniem pęcherza. Siedziałam na toalecie i płakałam bo ani kroku zrobić, ból okropny podbrzusza, kręgosłupa, pieczenie podczas oddawania kropelki moczu. Przeszłam cewnikowanie.. owszem ulga ale tylko na chwilę.. potem znów to samo.. aż wreszcie te leki postawiły mnie na nogi i długo ich jeszcze używałam. Nawet nie będąc w ciąży już jak cokolwiek poczułam to łykałam je. Do tego są tanie i bez recepty.
Witam nową mamusię. Miło nam, że nasze grono się powiększa.. i właśnie dlatego na razie była prośba od J@god@ byśmy nie zamykały wątku głównego. I w tej samej sprawie jeszcze- od dziś jestem Waszym moderatorem. Dziś powinien być też zamknięty wątek ze zdjęciami jednak są z tym małe problemy. Jak tylko mi się to uda to poproszę Was by każda która nie będzie mogła się tam dostać by napisała do mnie na prv!