reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mala_Mi_89 i jak jeden lekarz mowi cos innego niz drugi to zglupiec mozna... bo juz w koncu nie wiadomo czy opryszczka moze zaszkodzic bardziej, czy tabletki.. ale dobrze, ze juz przeszlo :) przynajmniej jedno zmartwienie z glowy :)

co radzicie na zapalenie dziąsła ? kupiłam szałwie, na ulotce napisane, żeby nie stosować w czasie ciąży:( mam też dento sept, ale również nie mogę go używać :( poszłabym do dentysty jak najszybciej, ale niestety mam też lekką opryszczkę i mnie nie przyjmie :( prosze poradzcie mi co moze chociaż znieczulić ból na jakiś czas ?

Szałwia powoduje zanik mleka wiec nie przesadzaj z ilością.

Dziewczyny miała któraś zapalenie pochwy ?? co mozna stosować ?? na pewno nafaszeruje sie probiotykiem i jak cos mam nystatynę w płynie wiec może posmaruje się. Nie wiem czy to nie uczulenie od sztucznego materiału, wiec jak bedzie gorzej to lekarz.

Hej. Byliśmy dziś całą trójka u lekarza i wszyscy chorzy, także szpital w domu. Pijemy bomby witaminowe czyli sok z aronii, sok z bzu i cytryna. Powiem szczerze, że pomaga.

Bar trzymaj się i zdrowiej.

Ostatnia edycja:
Tasiora witaj :tak:

Elisse i jak po wizycie? Coś Ci lekarz podpowiedział na te paskudy?

Fanti a jako moderator nie możesz stworzyć zamkniętego nowego wątku? Wiem, że na wrześniówkach wysłałyśmy listę do adminów i tam nam stworzyli osobny dział z wątkami, ale coś mi się obiło o oczy kiedyś że właśnie na takich marcówkach jak tu da się założyć zamknięty temat. No chyba że jestem w błędzie :sorry:

Ona o, to szykuje się wyżerka w niedzielę ;-)

Barbra oj trzymaj się tam, oby szybko Ci pomogli.

Kubusiowa o to mamy na ten sam dzień termin ;-) Dla rodziców fajna sprawa, jedna wielka impreza dla dzieci, ciekawe co chłopcy w przyszłości na to :-D Gratuluję synka ;-)

Mala_Mi ja też słyszałam, że jak już się miało opryszczkę, to nie jest niebezpieczna, gorzej jak się ma opryszczkę na dole :sorry:

Marcowa mi też słodkie nie wchodzi. Jedyne co to czekolada i owoce, tak to szału nie ma.

La_Luna ale fajowo z tym śniegiem, u nas tylko jakaż mżawka z nieba :zawstydzona/y: A tak lubię śnieg, cieszę się jak dziecko :rofl2:

Kadi może lepiej pójść do dentysty, może zna sposoby dla ciężarnych na takie dolegliwości ;-)

Ania Be ja z tym nie pomogę, pewnie pierwsze co to poleciałabym do lekarza, bo powodów przez które mamy dyskomfort może być wiele

Chrobek o masakra tak w 3 chorować, zdrówka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry