reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzien dobry dziewczyny, znowu nir mogr Was nadrobic. Alr postaram sie zmienic i zmobilizowac do nadrobienia.
Bar Bra a Ty w szpitalu... Dlaczego?

Ja odprawilam synka do szkoly, zaraz ide sir malować bo na 9:30 lekarz. Najgorsze jest to zr musze jechac autobusem i mam godzinę na wyrobienie sie, alr w koncu mam nadzieje zr sir dowiem co tu w brzuszku tak buszuje.

Hej dziewczyny:) Ale tutaj gwarno:) Ja zaraz gonię do diabetologa. W poprzedniej ciązy miałam cukrzycę ciążową i w tej też jest już zdiagnozowana, więc od tygodnia jestem na diecie. Z jednej strony to nie jest złe, bo z moimi skłonnościami do łakomstwa przytyłabym w ciązy pewnie ze 20kg :zawstydzona/y: No ale też brakuje mi np. miodu, bo go uwielbiam.

BarBra wracaj do zdrowia. Oby już Ci przeszło!

Ania Be - spróbuj może spryskać Tantum Rosa. To jest super antyseptyk. No i możesz zrobić także delikatnie irygacje, jesli masz podrażnienie w środku. W którym szpitalu będziesz rodzić??

reklama
Bar bra, oj współczuję, oby sie obylo bez sondy.

Tasiora. Ja w obu ciazach mialam cukrzycę na insulinie, i modle sie teraz aby w tej dala mi na luz bo nie mam zamiaru sie znowu meczyc z zastrzykami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry