Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nailie, chce iść, ale już kiedyś byłam u swojego dentysty z opryszczką to mnie odesłał do domu a ptorzebuje czegokolwiek na juz, narazie myje często zęby, płukam lodowatą wodą, na chwile pomaga, mam tylko nadzieję, że w nocy jakoś zasnę.
Kadi może w udzieleniu porady, co możesz będąc w ciąży brać, nie będzie dentyście przeszkadzała opryszczka ;-) Tak się trochę zagłębiłam w temat i większości polecają zmienić szczoteczkę na miękką i kupić jakąś lepszą pastę, typu meridol, oby Ci szybciutko przeszło do jutra
Barbra biedna męczysz się. Mam nadzieję szybko przejdzie.
Naile u nas na styczniówkach po prostu kolejne wątki zamknięte założone.
Ja jutro muszę jechać zrobić awidność na toxoplazmozę, na owsiki na razie mam nic nie brać. Jeśli córka zarazi się znowu ode mnie, to po 20 tygodniu dostanę leki. I na 90 % chłopak córka wolała braciszka, więc jej życzenie spełnione.
Elisse gratulacje chłopaka ja po lewatywie mam pić do północy wodę jeść już nie a rano USG i zobaczymy jaką decyzja będzie ale siłami cały czas a maluszek wariuje w brzuszny lobuz jeden
My dzis tez bylismy u lekarza bo akurat w polsce jestesmy.No i oficjalnie bedzie chlopczyk . Moj mąz przeszczęsliwy ze zdjeciem usg polecial do mojej mamy i powiedzial ze na zdjeciu duuuze jajka widac he he
Bar Bra oczywiście nie chce zawracać Ci gitary drobiazgami bo masz teraz ważne rzeczy na głowie, ale jak będziesz juz miała chwile czasu i spokojna głowę to dopisz mnie do listy z data 01.03 córka Liliana. Dzięki i dużo zdrówka