Cześć Dziewczyny
długo mnie nie było bo zaczął się październik i rok akademicki. .. a jak na złość mam paskudny plan i masę książek do czytania, nie licząc prac jakie mam napisać
do tego przez cały weekend miałam szkolenie od rana do wieczora. Dobrze, że pt i pon mam wolny huuuuura 
Niestety nie nadrobię Was ale mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku
Widzę, że zaczęły pojawiać się dziewczynki w brzuszkach
to tak jak u mnie... byłam we wtorek na usg, oglądało mnie dwóch lekarzy bo moja lekarka chciała się upewnić i nic... tzn nic nie ma między nóżkami
we wtorek prenatalne, mam nadzieję że diagnoza się potwierdzi
Powiem Wam, że bardzo się ucieszyłam z dziewczynki chociaż chyba mój M bardziej... same baby w domu, nawet mamy kotkę i sunie... za to moja Zuzia jak wyszliśmy z usg mówi. .. mamo, z brata też bym się cieszyła. Najważniejsze żeby był zdrowy
jakie te dzieci są mądre.... albo jak pamiętają co mówią rodzice hihi
Całuski! Śpijcie dobrze bo mnie dopadła bezsenność
(
Niestety nie nadrobię Was ale mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku
Widzę, że zaczęły pojawiać się dziewczynki w brzuszkach
Powiem Wam, że bardzo się ucieszyłam z dziewczynki chociaż chyba mój M bardziej... same baby w domu, nawet mamy kotkę i sunie... za to moja Zuzia jak wyszliśmy z usg mówi. .. mamo, z brata też bym się cieszyła. Najważniejsze żeby był zdrowy
Całuski! Śpijcie dobrze bo mnie dopadła bezsenność
do tej pory smieje sie, ze dobrze ze nie zemdlalam przy porodzie bo bym chyba nie uwierzyla, ze chlopaka urodzilam