reklama

Marcowe mamy 2016

Manka_tk jestesmy w Norwegii juz ponad trzy lata. I od poczatku twierdzilam, ze nie nadaje sie do zycia na obczyznie;) fajnie, latwo, bez problemow finansowych, ale co z tego gdy tesknota wygrywa ze wszystkim. A jak sie Synek pojawil na swiecie to juz w ogole.. Dziadkowie tylko na skype i na tydzien urlopu... Nie wyobrazam sobie zeby tak bylo zawsze;)

A ja od poczatku liczylam ze bedzie drugi synek;D i mam nadzieje, ze sie bracia dogadywac beda:) i ze sie nie okaze przy porodzie ze jest dziewczynka:eek:

reklama
Ja jeszcze liczyłam na chłopca, ale skoro tam nic nie wyrosło to już nie urośnie :-) z drugiej strony moje przeczucie się sprawdziło.
M lekko zawiedziony, że kolejna "baba" będzie, ale pracuje nad imieniem :szok: jak na razie wymyślił Amelię, wybijam mu to z głowy.
Bar Bra- jak będziesz mogła to dopisz,że u mnie dziewczynka ;-)

A ja właśnie czytałam jakiś artykuł, i tam pisali, że o płci dziecka bardziej decyduje matka.

Dawno mnie nie bylo, tyle do czytania mialam ze nie wiem ^^
A nie bylo mnie bo w Polsce bylam! Nasza szkola miala wymiane ze szkola w Krakowie i caly tydzien "przepracowalam" w Malopolsce. Bosko bylo, nie ma jak Polska.;-)

Fajnie Wam ze znacie juz plec, ja mam polowkowe w przyszlym tygodniu, ale pewnie nic mi nie powiedza bo Szwedzi potrafia tacy byc niestety... Ewentualnie na 3d/4d 20 grudnia sie dowiem, ale wtedy musze juz isc prywatnie.

Nie ma mojego imienia na liscie marcowych mam chociaz wyslalam PM- ktora z Was sie tym zajmuje? Czy PM nie doszedl?

Pozdrawiam Was cieplo mamuski :-D

Blekinge trochę będziesz w takim razie musiała poczekać na płeć.

A odnośnie płci to wiadomo, że plemniki decydują. Można się bawić w zwiększanie szans na daną płeć przez dietę (ph, hormony itp.). Jednak i tak nigdy nie wie się, co się uda :).

Blekinge ja dopisuję na listę ale nic od ciebie nie doszło więc napisz a jak naprawią ten problem bo to nie tylko my mamy taki problem to wtedy dopiszę i zaktualizuję wszystkie:-)

Dziewczynki a ja jutro mam rano wizyte u ginekologa..Mam troche stresa jak zawsze ale mam nadzieje ze bedzie ok :-)

Ja dzis do poludnia bylam u kolezanki na plotach ktora tez jest w ciazy tylko 1 msc wyzej wiec tematy mamy wspolne :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry