reklama

Marcowe mamy 2016

Z tymi ruchami maluchów to ja widzę ze nie ma reguły, przynajmniej na tym etapie. Ja zaczęłam czuć od 15 tyg i 17-18 tyg czułam mocno i kilka razy dziennie. Teraz ma 20tyg3dni i czuje tylko wieczorem całymi dniami nic. Ale gin mówi ze się nie martwić tym. Ze od 24 musi być 10 razy na dobę a teraz to każdy dzień może być inny albo wcale można nie czuc.

reklama
Ja czułam rybkę a teraz przez dwa dni tez nic nie czuje ,to dopiero delikatne potem będą większe koniak to już się dzidzie czuje cały czas ☺

Ja z nerki tez musze uważać ,jak mnie zaczyna troszkę pobolewac to odrazu pije wodę z cytryna zwiększonej ilości... tyle ,że mi po tyłku dostaje bardziej lewa.

Witam :-)

Bar Bra super że już w domku jesteś :-)

Co do ruchów ja też w 16 tc czułam juz wyraźnie przez kilka dni a później zupełna cisza, ale od wczoraj czuje bardzo wyraźnie ruchy mojego maluszka :-)

Idę robić obiad, dziś kluski śląskie i sosik :-)

Nigdy nie wierzyłam w żadne zabobony, pechy, gusła czarne koty itd..
Ale od wczoraj zaczynam się nad tym zastanawiać.. wczoraj wypadł mi ząb.. dziś rano jak wracałam z pracy na pustej, prostej drodze nagle nie wiadomo skąd jakiś przewód wystawał z i oczywiście potknęłam się o niego.. noga rozwalona, ledwie chodzę, zdjęcia rtg zrobić nie mogą, ręka zdarta od wewnątrz dłoni, druga noga obita... i myślicie, że to koniec? Otóż nie.. przy obiedzie gorącym tłuszczem oblałam sobie dłoń a konkretnie 3 palce... ciekawe co mi się jeszcze wydarzy.. Mój mąż jak mu powiedziałam rano o "wypadku" to pierwsze co zapytał "a jak zęby? nie wypadły przy tym?" Ale to wszystko nic.. pal licho nogę, rękę itd.. ale najlepsze spodnie wyjściowe, jedne z ostatnich w jakie się mieszczę porwałam na kolanie.. 3 duże dziury.. :realmad::realmad::realmad:

Własnie miałam dodatkowo kłótnię z panią z infolini firmy kurierskiej.. kolejny raz już zaznaczają sobie na stronie, że paczka dotarła a paczki jak nie było tak nie ma.. wiem, pani nic nie winna ale wkurzyli mnie, że zawsze z tą firmą są problemy.. Przesyłka dostarczona wczoraj o 16 wg nich a ona mi bezczelnie mówi, że przez pomyłkę skaner zaznaczył ją jako dostarczoną.. tylko dziwne, że kolejny raz takie przypadki tylko w tej firmie się dzieją i zawsze podpisuje ta sama osoba.. niejaki rudy. Zastanawiam się czy może pan kurier ma takie pseudo czy jak.. :angry:
Dziś idę jeszcze z synem do lekarza.. ciekawe co mnie po drodze spotka.. co mnie jeszcze dziś czeka... :crazy:

Fanti biedaku to teraz moze byc ju chyba tylko lepiej hehe.a co do ruchow to ja tez tak mam,ze często calymi dniami nic a jest dzien gdZie dzidzia daje takie kopy,ze prawie boli :p

Ja już jestem bez żadnych historii na szczęście teraz zabieram się za jedzonko co do ruchów to codziennie od 17td czułam wyraźnie a dziś nic i trochę mnie to martwi :-(ale poczekam bo byłam cały czas w ruchu może jak poleżę to maluszek się rozbryka mam nadzieję:-)

fanti masakra współczuję teraz już będzie lepiej uważaj na siebie i dzidzie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry