• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witajcie nowe marcóweczki ! Leeila wspolczuje Ci straty i mam nadzieję ze teraz juz bedzie u Ciebie wszystko z górki. Co do bladego testu to wszystko zalezy od tego kiedy sie zagniezdzal Kropek, moze u Ciebie troche mu to zajęło ;-) powtarzaj testy.

dziekuje :*
z objawow hmm....uczucie balonika w podbrzuszu :D owu byla 26 :P wiec mam jeszcze czasu troche.
Jak mierzysz temperature? przybliz jak mozesz troszke temat :) z pierwszym dzieckiem nie mierzulam bo to bylo tak szybko...:-):-)ze sie zorientowalam cos kolo 8 tc :D a teraz czuje niemalze od poczatku....albo sobie wmawiam :)
zycze rowniez 2 kreseczek <3

dziekuje :*
z objawow hmm....uczucie balonika w podbrzuszu :D owu byla 26 [emoji14] wiec mam jeszcze czasu troche.
Jak mierzysz temperature? przybliz jak mozesz troszke temat :) z pierwszym dzieckiem nie mierzulam bo to bylo tak szybko...:-):-)ze sie zorientowalam cos kolo 8 tc :D a teraz czuje niemalze od poczatku....albo sobie wmawiam :)
zycze rowniez 2 kreseczek <3
Mierze od początku cyklu,codziennie o tej samej porze, dowcipnie ;-) wiem kiedy byla ovu,kiedy po ovu nastąpił spadek no i teraz monitoruje wzrost i niech tak zostanie ;-) ...zobaczymy co testowanie przyniesie ....póki co temperatura ksiazkowa i od ovu codziennie ból podbrzusza i klucie w jajnikach ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry