arusiowa
Fanka BB :)
Lewusek czasem po prostu dzieci mają większą głowę i tyle, nie trzeba się od razu doszukiwać i zamartwiać, mój starszy całą ciążę miał głowę "starszą" niż reszta ciała
Po porodzie w sumie też zawsze czapki potrzebowałam większe niż dedykowane dla wieku, a spodnie mniejsze 
Barbra ja laktator miałam pożyczony "medeli mini electric" polecam nic mi nie powyciągało (może temu że używałam go sporadycznie), działał jak należy, cenowo też przystępny. Z kolei nie wyobrażam sobie ściągania ręcznym.... chyba palce by mi poodpadały
Gąbka do kąpieli to siedlisko bakterii- zarówno ta którą wykłada się wanienkę, jak i ta do mycia ciałka. Bez problemu gołą ręką sobie poradzisz
Aspirator "must have" !!! Ja miałam campola z miękką końcówką, bałam się że klasyczną plastikową fridą mogę uszkodzić malucha. Jak dziecko starsze i nabierzesz odwagi to kup "katarek" który podłącza się do odkurzacza
brzmi absurdalnie ale to jeden z lepszych wynalazków dla dzieci i ich mam, bo chroni przed zaciąganiem się dzieciowymi zarazkami przy okazji wyciągania glutów. Grunt to posiadać odkurzacz z regulacją mocy ssania- interesują nas oczywiście niskie zakresy 
Po porodzie w sumie też zawsze czapki potrzebowałam większe niż dedykowane dla wieku, a spodnie mniejsze Barbra ja laktator miałam pożyczony "medeli mini electric" polecam nic mi nie powyciągało (może temu że używałam go sporadycznie), działał jak należy, cenowo też przystępny. Z kolei nie wyobrażam sobie ściągania ręcznym.... chyba palce by mi poodpadały
Gąbka do kąpieli to siedlisko bakterii- zarówno ta którą wykłada się wanienkę, jak i ta do mycia ciałka. Bez problemu gołą ręką sobie poradzisz
Aspirator "must have" !!! Ja miałam campola z miękką końcówką, bałam się że klasyczną plastikową fridą mogę uszkodzić malucha. Jak dziecko starsze i nabierzesz odwagi to kup "katarek" który podłącza się do odkurzacza
brzmi absurdalnie ale to jeden z lepszych wynalazków dla dzieci i ich mam, bo chroni przed zaciąganiem się dzieciowymi zarazkami przy okazji wyciągania glutów. Grunt to posiadać odkurzacz z regulacją mocy ssania- interesują nas oczywiście niskie zakresy